středa 1. července 2020

Nákupy květen 2020


Červen už je pryč a já vám ještě neukázala ani květnové nákupy. Tentokrát se v podstatě vůbec nejedná o nutné nákupy, takže kosmetická stopka byla porušena víc než jindy! 💅
FARMASI Dr.C.Tuna mrkvový olej jsem vzala na zkoušku, všude se o něm mluví, tak jsem na něj zvědavá. Zatím jsem neměla možnost ho vyzkoušet vzhledem ke špatnému počasí, tak snad už to konečně vyjde. Celkově nemám s touto značkou moc velké zkušenosti. Když tak mi napište, jestli něco od Farmasi používáte.
Cena: po slevě 110 Kč

V Sephoře jsem si pořídila tuhle boží sadu miniaturek Dr.Jart+. Mini balení zbožňuju a vnímám to i jako příležitost vyzkoušet značku bez nákupu plných balení. Zatím jsem zkoušela jen jeden produkt od této značky, který jsem měla v nějakém beauty boxu a byla jsem spokojená. Doufám, že budu i s ostatními produkty. Duhová taštička je už jen třešnička na dortu. Bohužel jsem teď koukala na e-shop a v tuto chvíli jsou sety vyprodané. K nákupu jsem dostala ještě vzoreček Sephora rozjasňujícího hydrat. krému s moringa olejem.
Cena: 490 Kč

RITUALS... Sakura sprchová pěna a peeling - ač jsem už párkrát některé z jejich produktů ovoněla, nikdy jsem žádný nezkoušela, takže tohle je moje první zkušenost s velmi oblíbenou značkou. Navíc jsem produkty vydražila v aukci pro opuštěná zvířátka v útulcích, takže nákup pro dobrou věc. Zatím jsem zkoušela pěnu a ta mě mile překvapila.
Cena: 150 Kč oba

A jako poslední tu mám řasenky z Rossmannu, kupované v akci 1+1 zdarma, vzala jsem si namátkově dvě s klasickými kartáčky, tedy ne s těmi silikonovými:
CATRICE Pret-a-Volume False Lashes 11 ml - na začátku jsem z ní byla nadšená, ale v poslední době mám pocit, že už mi řasy ani neprodlouží a poměrně rychle vyschla
ESSENCE What the Fake! 16 ml - zatím jsem ji nepoužila
Cena: bohužel si nejsem jistá kolik stály, ale Catrice byla kolem stovky myslím, takže Eccence byla v podstatě zdarma

Celkem utraceno: 850 Kč

To je nejvíc od začátku roku, ale je to stále pod tisícovku, takže to hodnotím celkem dobře :)

Máte s některou ze značek nebo přímo produktem zkušenost?


4 komentáře:

  1. Rituals vypadá skvěle a úlovek sady miniaturek Dr.Jart+ je skvělý, Sephora mívá opravdu neodolatelné nabídky .... ☺♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No právě, už teď tam mám vyhlídnuté další miniatury :D

      Vymazat
  2. Ahoj,
    znám Rituals, je to moje oblíbená značka, ale verzi se sakurou nemohu používat, ta parfemace mě strašně dráždí a dělá se mi z ní blbě (stejně jako z většiny třešňových vůní). Také mám ráda klasické kartáčky u řasenek, dělají mi hezčí řasy. Já jsem v červnu za kosmetiky téměř neutrácela, ale květen byl horší. Ráda bych stopku udržela, stejně jako hodně intenzivní spotřební režim:-) Měj se krásně!
    hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Toto je moje první zkušenost s Rituals, ráda bych určitě vyzkoušela i další varianty, ale tahle mi nijak nevadí. Já zase nemusím takové ty klasické pudrové vůně co mívá třeba Nivea nebo Dove :) Bohužel jsem teĎ trochu polevila jak s nákupy tak spotřebou, zase bych se měla držet a používat to, co mám doma :D

      Vymazat

Děkuji za komentář! Přečtu si ho hned jak budu moct :)