sobota 30. listopadu 2019

Nákupy červenec 2019

Hezký víkend!
Možná si říkáte proč vám tu teď v listopadu ukazuju nákupy za červenec.
Já mám všechny nákupy za předešlé měsíce nafocené, jen je prostě nestíhám zveřejňovat. No a protože mi přijde škoda vám ty věci neukázat a zároveň vím, že si to tu píšu spíš sama pro sebe, budu je sem přidávat, i když opožděně.
Jednalo se o dva větší nákupy a pouze u dvou značek.
První z nich je Yves Rocher, kdy jsem si šla původně jen vyzvednout narozeninový dárek.
Ten zmiňovaný dárek bylo Hydratační tělové mléko pro suchou pokožku 75 ml. Na fotce hned vedle powerbanky. Jedná se o dárek, který si můžete vyzvednout s newsletterem bez povinnosti nákupu.

No a protože mě zaujaly i ostatní dárky co byly k dispozici k nákupu, což byl hřeben (ke každému nákupu - na fotce níže) a powerbanka se zrcátkem (za 129 Kč k nákupu na 469 Kč - na fotce),
rozhodla jsem se, že si ještě něco vyberu a využila všechny slevy zároveň. Tudíž narozeninovou a z newsletteru 50, 40 a 30 %, samozřejmě neplatí na výrobky se zeleným bodem.

Hřeben nemám aktuálně u sebe, ale vypadá takto, na způsob Tangle Teezer.

A teď už k jednotlivým produktům:
1. Jemný odličovací Riche krém 125 ml - nejradši se odličuju ve sprše, namydlit obličej a spláchnout. Je určený pro obličej, oči a rty, ale upřímně na oči si to dát netroufnu. Bohužel mi krém moc nevyhovuje, vadí mi pocit mastnoty po umytí a příliš neodličuje.
Cena: 339 Kč, po 50% slevě 170 Kč

2. Expresní odličovač na oči s chrpou Pur Bleuet 100 ml - na mě trochu mastnější, ale už jsem si celkem zvykla, oči dočišťuju klasickou micelárkou. Ten naopak odličuje dobře.
Cena: 199 Kč, po 30% slevě 139 Kč

3. Suchý olej na tělo se třpytkami 100 ml - tohle když jsem viděla, musela jsem to mít! Určitě všichni znáte suché oleje od Nuxe, tohle jako alternativa naprosto dostačující. Třpytky sice nejsou po nanesení tak viditelný, což mě ale nijak netrápí a nevadí mi, navíc krásně voní.
Cena: 299 Kč, po 50% slevě 150 Kč

4. Tekutá rtěnka s matným efektem odstín 104, 7ml - chtěla jsem ji vyzkoušet, ale žádný z odstínů mi nepřišel jako ten který hledám, navíc v tom bílém světle v obchodě vypadají barvy vždycky jinak. Vzala jsem nakonec takovou starorůžovou, která vypadala v obchodě víc nude a naopak teď mi přijde trochu i do fialova. Problém je v tom, že ta rtěnka nic moc nevydrží a obtiskává se. Dám jí ale ještě šanci.
Cena: 289 Kč, po 40% slevě 173 Kč

Jako další dárky k nákupy jsem dostala ještě vzorek Hydratačního zklidňujícího krému z řady Sensitive Végétal 7 ml a vzorek toaletky My Green Summer 0,7 ml.

Celkem za nákup 766 Kč (-496 Kč ušetřeno na slevách)

A další várka kosmetiky je přímo z Itálie od KIKO. Škoda, že tuhle kosmetiku nemáme i v ČR., ale mám pocit, že už jde objednat z oficiálního e-shopu až do ČR. Nahoře v úvodní fotce jste mohli vidět ještě zabalené produkty. Líbí se mi jednoduchý černý papírový obal s bílými nápisy. Dokonce tam najdete i češtinu.

1. Fixátor make-upu 48 ml - ten prozatím příliš nepoužívám, stříká trochu větší množství tekutiny, takže nanášet opravdu z větší vzdálenosti.
Cena: 6,49 €

2. Make-up full coverage 2v1 25 ml - přes léto můj nejoblíbenější make-up, skvěle držel. Co mi trochu vadí je balení, v lahvičce toho určitě ještě hodně zůstane, takže bych volila úspornější variantu, třeba s pumpičkou.
Cena: 4,89 €

3. Kompaktní pudr Matte Fusion 12g, odstín 05 - prozatím ho mám do zásoby, ale určitě na něj přijde řada co nevidět.
Cena: 7,69 €

4. 2kroková dlouhotrvající tekutá rtěnka 2x3 ml, odstín 123 Satin Grape - tady jsem v obchodě omylem sáhla po jiném odstínu než jsem vybraný, bohužel tento je na mě příliš tmavý, ale třeba se to ještě změní. Přirovnala bych to k Dermacol 12h tekutým rtěnkám. Drží to jak přibitý.
Cena: 6,26 €

Celkem 33,76 €, cca 878 Kč
Na všechny produkty byla sleva, resp. měli slevu na nákup nad určitou částku. Všechny produkty jsou tedy o něco levnější než normálně.

CELKEM za měsíc červenec je to 1.644 Kč.

Znáte kosmetiku KIKO Milano? Máte nějaké produkty? Jak jste spokojení?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář! Přečtu si ho hned jak budu moct :)