pondělí 4. února 2019

Spotřebováno Leden 2019

První měsíc v novém roce a hned takto vydařený :)


1. BALEA sprchový gel Tajemství krásy Opucie/kaktus a vodní meloun 250 ml - naprostá pecka! Svěží a ovocná vůně, možná spíše na léto, ale fakt skvělá a boží parfemace, za 30 korun úžasná věc.

2. ZIAJA Manuka čistící gel pro smíšenou, mastnou a normální pleť 200 ml - kosmetiku od Ziaji mám moc ráda, gel odličoval dobře, ale v půlce mě přestal bavit a začala jsem používat jiné produkty. Co mi asi vadilo nejvíc, byla ta odporná, hořká chuť, když se mi trošku gelu dostalo na rty. 

3. ZIAJA okurkový pleťový tonik 200 ml - kupodivu je toto už moje třetí balení, i přesto, že nepatří mezi moje top produkty. První jsem si koupila a další dvě balení ke mně doputovaly. Každopádně další už si asi kupovat nebudu, nezaznamenala jsem totiž žádný efekt, ale na dočištění pleti to stačilo. Mnohem víc mi z této řady vyhovovalo čistící mléko. 

4. NIVEA dvoufázový odličovač očí a make-upu 125 ml - produkt z Marie Claire beauty boxu, nemám ráda dvoufázové odličovače, ale pomalu se s nimi sžívám. Řasenka šla opravdu poměrně rychle a dobře dolů, klidně bych koupila znovu.

5. SALOOS květinová pleťová voda Levandule 50 ml - vůbec nevím, kde jsem k ní přišla, protože já levanduli nemusím. Měla jsem ji otevřenou už delší dobu a v lahvičce zbyla tak jedna třetina, takže jsem se snažila ji co nejdříve dopotřebovat. Dřív mi na obličej nevadila, ale teď mi po ní naskákaly červené fleky, proto jsem ji používala už jen vlasy.

A právě z péče o vlasy tady mám poměrně dost produktů, nicméně je to spíš tím, že jsem jich měla otevřených několik zároveň.

6. NIVEA šampon Hairmilk Natural shine 250 ml - s mléčnými a hedvábnými proteiny, regeneruje, hydratuje a uhladí unavené vlasy bez lesku. Musím říct, že tato verze byla mnohem lepší než ta v modrém balení, dokonce i hezky voněla. Šampon jsem vyhrála někdy na podzim od Nivei, kondicionér jsem k němu neměla, takže jsem používala prostě jiný a vlastně mi nepřišel špatný, ale sama bych si ho nekoupila.

7. GOSH šampon s kokosovým olejem pro všechny typ vlasů 230 ml - přiznám se, že značku Gosh skoro neznám, šampon jsem dostala a byla jsem s ním spokojená. Voněl opravdu jako kokos, ale byla to jemná vůně. Vlasy po něm byly lesklé a hebké, neobsahuje parabeny.

8. GARNIER Fructis Goodbye Damage okamžitá péče pro poškozené vlasy 200 ml - ani tady nemám co kritizovat, s maskou jsem byla spokojená, hezky voněla a vlasy po ní byly uhlazené a lesklé. Používala jsem ji hlavně do délek a na konečky.


9. KOCOSTAR vlasová maska Home Salon 30 ml - další produkt z Marie Claire beauty boxu. Nikdy jsem takovou masku nezkoušela, ale je to docela zajímavé. Maska je v tomto případě uvnitř čepice, kterou si jednoduše nasadíte na hlavu. Z ekologického hlediska to asi až tak super není, protože je to odpad navíc, ale byla jsem opravdu hodně překvapená, vlasy po ní byly nádherný, lesklý, zdravý a hebký. Dokonce i po pár dalších umytích to vypadalo, jako by maska stále účinkovala a zůstala ve vlasech. Cenově vychází přes 100 Kč.

10. BATISTE suchý šampon Pink pineapple 200 ml - ještě zdaleka jsem nevyzkoušela všechny varianty od Batiste. V poslední době mám pocit, že mi tato značka přestává fungovat a pravděpodobně zkusím nějakou jinou. Za tipy budu ráda! Nicméně vůně super, slaďoučká.

11. AUSSIE Aussome Volume suchý šampon pro jemné, oslabené vlasy 65 ml - tady jsem byla mile překvapená, dokonce mi i přišlo, že šampon funguje zároveň jako lak na vlasy.


12. PACKAGE pleťová maska Sladké sny 25 g - třetí produkt z Marianne beauty boxu vyzkoušený v tomto měsíci. Nevím, jestli měla maska takto vypadat, ale nebyla to klasická plátýnková maska napuštěná tekutinou. Spíš to vypadalo jako kdybyste masku/krém natřely na to plátýnko, jenže jak byla složená, nebylo to po celé ploše, ale jen někde. Nevím, mám z toho smíšené pocity, navíc byla s levandulí a tu já nemusím.

13. GARNIER povzbuzující oční maska se šťávou z pomeranče a kys. hyaluronovou - čekala jsem příjemnou vůni pomeranče a nic, naopak mi to spíš smrdělo. Původně jsem myslela, že se jedná o gelové polštářky, ale jsou to klasické textilní. Bohužel žádný efekt jsem nezaznamenala, když jsem je sundávala, byly úplně suché, takže už ani nebylo co vklepat do očního okolí.

14. BALEA maska na rty Teint Perfektion - moje úplně první maska na rty, kterou jsem vyzkoušela. Byla příjemná a rty po ní vypadaly opravdu lépe, nebyly tolik vysušené, ale používat ji 2-3x týdně podle potřeby (jak se píše na etiketě) určitě nehodlám.

15. BIOAQUA 3 Steps pásky na černé tečky - tohle mi vůbec nefungovalo, nevím proč, jestli jsem postupovala třeba špatně...moc teček to nevytáhlo. Mnohem líp mi fungují třeba Balea pásky.

16. NIVEA osvěžující tělové mléko na nohy Q10, 4 ml vzorek - ano, ještě stále mám vzorky tohoto mléka, protože se málo mažu, ale konkrétně toto se podle mě povedlo, navíc se rychle vstřebává.

17. RIVAL de LOOP Young řasenka pro objem Fashion Look 10 ml - a jako poslední tady mám jeden propadák. Ta řasenka by možná i dělala hezký řasy, jenže nabírala strašně málo barvy a zároveň ji moc nepřenášela na řasy. Takže výsledkem po půl hodině snažení byl hodně přirozený vzhled. Samozřejmě je možné, že ji už nějaký dobrák otevřel a byla vyschlá, těžko říct.
Detail kartáčku - řasenka Rival de Loop Young - Fashion Look

*fialové písmo = TOP produkty

Vyzkoušeli jste něco z těchto produktů? Jak vám to vyhovovalo? A jaký je váš nejoblíbenější suchý šampon?


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář! Přečtu si ho hned jak budu moct :)