středa 10. října 2018

Spotřebováno září 2018

Tento měsíc je spotřeba opravdu skromná, chvíli se teď zase zaměřím na spotřebu vzorků a miniatur.


1. BATISTE suchý šampon Luxe 200 ml - fialky, jasmín a jabloňový květ, možná jsem měla vadný kousek, nevím, každopádně někdy stříkal strašně málo a proto moc nefungoval. Dostalo se ho do vlasů málo.

2. FA Island Vibes sprchový gel Fiji dream 200 ml - meloun miluju, ale tady je navíc ještě kananga vonná(tropický strom),takže to není taková ta melounová bomba. Špatný to nebylo, znovu to ale asi nepotřebuju.

3. ZIAJA Intimate Creamy Wash gel pro intimní hygienu s kys. mléčnou 500 ml - velké balení za super cenu kolem 80 Kč, byl to takový mléčný gel a vydržel opravdu dlouho. Jenže mě tyhle mega balení přestanou vždycky tak v půlce bavit a musím se pak nutit je používat.


4. VICHY Minéral 89 sérum vzorek 5 ml - další spotřebovaný vzorek tohoto super séra. Zvažuji co nejdříve koupi plného balení. Pleť je po něm hezky hebká a svěží.

5. ESSENCE tekuté voděodolné linky 3 ml - další TOP kousek ale tentokrát z drogerie, linky suprově drží, černá je opravdu černá a rychle schnou.

6. EASY NAILS Fast&Fruity bezacetonový odlakovač na nehty s vůní jahod 50 ml - vůni jahod jsem moc nezaznamenala, odlakoval dobře, akorát houbička se začala rychle drolit.

7. FOUR SEASONS lak na nehty 14 ml - odstín 13 a 20 - spotřebované a víc z nich už vydolovat nejde. Tuto značku mám celkem ráda, mají v nabídce i spoustu péče o nehty.

8. NIVEA osvěžující tělové mléko na nohy Q10, 2x 4ml - příjemné, rychle se vstřebávalo. Já se moc nemažu, ale tohle se povedlo.

9. SEPHORA čisticí a hydratační voda na obličej a oči vzorek 3ml - jako vzorek bych ocenila spíše malou lahvičku, takhle se ani nedokážu rozhodnout, jestli mi to vyhovovalo nebo ne, ale odličovalo to. Příjemná jemná parfemace. Plné balení 200 ml stojí 270 Kč, což nevím, jestli bych si pořídila.

Kdo taky zkoušel Vichy sérum a jak jste spokojené?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář! Přečtu si ho hned jak budu moct :)