pondělí 6. srpna 2018

Spotřebováno červenec 2018

 Venku je konečně počasí na pořádnou koupačku a proto přidávám článek se zpožděním, jednoduše se mi nic nechce :) Nejlépe každý den ležet u bazénu!
Kupodivu se mi tento měsíc sešlo hned 5 produktů na vlasy.
1. BATISTE suchý šampon pro tmavě hnědé vlasy 200 ml - poslední dobou mám pocit, že tato verze mi sedí a funguje nejvíce. jakmile dopotřebuju další dva co mám v zásobě, koupím zase tento.

2. L'ORÉAL Elseve suchý šampon 150 ml - toto byl spíš takový průměr a znovu už si ho nekoupím, ale voněl krásně.

3. WELLAFlex Extra Strong lak na vlasy 250 ml - po dlouhé době super lak, jen ke konci se trošku začal ucpávat.

4. AVON silně tužící lak na vlasy 200 ml - naopak tento lak se ucpával pořád a taky proto ho mám už tak sto let. Ve finále jsem si ho nastříkala vždycky do dlaní a pak s ním uhladila vlasy, takže byl použitelný jen pro culík.

5. SCHAUMA krémový balzám Super ovoce & výživa 200 ml - i tento balzám už mám poměrně dlouho, ale asi nic co bych potřebovala znovu. Byl celkem fajn a hezky voněl.


6. EQUILIBRA micelární voda s arganovým olejem a kys.hyaluronovou 200 ml - mě zaujala v DMku. Používala jsem ji spíše jen na odlíčení očí a byla super s lehoučkým nádechem arganového oleje, jak parfemací, tak konzistencí. Stále tuším 100 Kč.

7. AVON osvěžující sprchový gel se zeleným čajem a verbenou 200 ml - byl opravdu osvěžující a docela mě bavil, super parfemace na léto.

8. DOUGLAS Beauty System DBS Complex Clean & Neat klidnící tonikum 40 ml - v setu byl ještě krém a čistící pěna, ty už jsem spotřebovala. Každopádně kdybych měla hodnotit celý set, moc mě nenadchnul. Myslím, že konkrétně tuto řadu už v Douglasu ani nenajdete. Růžová tekutina bez parfemace a efekt žádný.

9. CLINIQUE tekuté mýdlo pro suchou a smíšenou pleť 30 ml - moje druhá miniaturka, ale nepřesvědčilo mě to. Pleť byla po umytí hodně vysušená a když se vám trošička dostala na rty, bylo to fakt odporný. Už nikdy.

10. VICHY Pureté Thermale micelární voda 3v1 30 ml - miniaturka z cestovní sady, používala jsem ji na odlíčení očí a nebyla špatná, nicméně plné balení asi nepotřebuju.


10. DERMACOL Detox & Defence detoxikační a ochranný pleťový krém 50 ml - poměrně nepraktický balení, krému zbývá v lahvičce ještě spoustu. Byl nekonečnej a už tak v půlce mě nebavil, nakonec mi vadila i parfemace, vstřebával se celkem rychle.


11. THALGO křemíkový krém pro korekci vrásek 2 ml - naprosto boží krém!  Něco tak úžasnýho už jsem dlouho nezkoušela. Krém je sice určen pro věkovou kategorii 45+ ale opravdu byl skvělej. Jemnej, krásně se roztíral a moc příjemný na pleti. Kdyby nestálo plné balení přes 2 tisíce, hned si ho koupím.

12. MISS SPORTY tekuté oční linky 3,5 ml - mají super štěteček, takže krásně nakreslíte i tenkou linku. Držely mi hezky, ale pak začaly na víčku praskat a tak už je čas je vyhodit.

13. CIEN odličovací tampony s mikrovláknem 140x - většinou tady odličovací tamponky neukazuju, kupuju v DM pořád dokola ty od Ebelin. Jenže pak jsem nutně nějaký potřebovala a zrovna jsme byli v Lidlu. A tyhle už nikdy! Jsou tenký, takže ať už si na ně nalijete cokoliv, všude to teče.

14. NO NAME štětec - už ho mám tak 200 let. Je to taková ta klasická pěnová houbička, hezky se s ním pracovalo, bohužel se mi utrhnul nebo mi ho možná ukously kočky, kdo ví :D


Tento měsíc na plné čáře vyhrává božský Thalgo krém!
Zkoušeli jste něco od této značky?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář! Přečtu si ho hned jak budu moct :)