pátek 8. června 2018

Můj první nákup na kupkosmetiku.cz

Dnes tu mám pro Vás článek o e-shopu, který všichni určitě dobře znáte - Kupkosmetiku.cz. Já ale nakupovala poprvé.

Loni jsem se zúčastnila kampaně Testujeme Lirene a vyzkoušela tak 2 výrobky od této značky. Na základě toho mi přišel ke konci května e-mail kvůli GDPR a jako poděkování sleva 50% na nákup (kromě značek Essence a Catrice), no a toho jsem samozřejmě musela využít.


Na první pohled se může zdát, že toho není moc, ale sleva mi ušetřila slušné peníze. Kromě Essence řasenky, kterou jsem přihodila z nutnosti, jsou to všechno věci, které chci už delší dobu vyzkoušet.

Po krému REMESCAR jsem toužila už dlouho. Vzhledem k tomu, že stojí kolem 7 stovek jsem koupi stále odkládala. Když teď konečně byla příležitost, neváhala jsem. Třeba mě konečně zbaví těch příšerných kruhů pod očima.
Cena: 719 Kč

I novinky od BATISTE už sháním nějaký čas, bohužel v kamenných obchodech nebyly k sehnání. Varianty Pink Pineapple a Luxe.
Cena: 105 Kč

LIRENE exfoliační maska na nohy - brala jsem jednu pro sebe a druhou pro přítele. Je lepší si masku dát ještě předtím než začne teplo a budete nosit otevřené boty, ale já už nemám na výběr, takže to budu muset nějak vydržet :D Každopádně jsem na ni hrozně zvědavá.
Cena: 135 Kč

Na jednorožce od TETESEPT jsem slyšela taky samou chválu, takže to byla jasná volba, i když si vanu v nejbližší době nejspíš nedám.

ESSENCE řasenka Lashes of the day super volume - už jsem potřebovala novou řasenku, ale zřejmě počkám až trochu vyschne, zatím nejsem úplně nadšená.
Cena: 69 Kč


No a tohle všechno jsou dárky k nákupu, Sebamed vzorky, testery rtěnek a dokonce plné balení Essence laku na nehty. Snad nikdy v životě jsem nedostala tolik věcí k nákupu. Když jsem balíček otvírala, říkala jsem si, že je tam toho nějak moc.... Strašně mě to potěšilo!



K samotnému e-shopu:

  • Najdete zde především značky jako Essence a Catrice, ale i další: Batiste, Lirene, Sebamed, Tetesept, Real Techniques a spoustu dalších, některé ani neznám.
  • Balíček si můžete vyzvednout buď přes Zásilkovnu, osobně v Praze nebo zvolit českou poštu, což byla moje varianta. Při nákupu na 899 Kč máte dopravu zdarma. Platit lze na dobírku, převodem nebo online přes PayU.
  • Objednávku jsem vytvořila v úterý večer, v pátek byl balíček předán poště a v pondělí jsem ho měla doma. Což není žádná závratná rychlost, ale ani žádná extra dlouhá doba, navíc z té velké slevy jsem byla tak nadšená, že mi to bylo tak trochu jedno :)
  • Kupkosmetiku pravidelně pořádá výprodeje kosmetiky a hraček v Praze, jeden bude zrovna tento měsíc 22.6.2018. Škoda, jsem z Brna, ale třeba se tam jednou mrknu.



Máte zkušenost s některým z produktů? Nejvíc by mě zajímal asi Remescar a Lirene ponožky. 

A kdo z vás využil 50% slevu? :)

2 komentáře:

  1. Veľmi pekný nákup. Batiste šampóny mám rada. Tie masky na nohy som ešte neskúšala ale skúšala som ich od inej značky a boli skvelé.

    Suesanqa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co se týče Lirene masky na nohy...možná si raději udělám pedikúru sama skalpelem, protože se mi nechce čekat až se nohy oloupou :(

      Vymazat

Děkuji za komentář! Přečtu si ho hned jak budu moct :)