středa 24. května 2017

DM Box květen 2017


Po dvou letech se mi konečně poštěstilo a vyhrála jsem DM Box, když jsem zjistila, že mi přišel e-mail z DM o výhře, měla jsem obrovskou radost a určitě jsem nebyla jediná :)


Od mého posledního vyhraného DM Boxu jich vyšlo dalších 10.

Krabička se opravdu povedla, je nádherná!


V boxu bylo celkem 12 produktů + 1 vzoreček . Při včerejším nákupu v DM jsem stihla omrknout i ceny.



Vyfotila jsem i průvodní letáček, ale pro přečtení je potřeba si ho zvětšit.


1. ADIDAS adipure sprchový gel 250 ml - sprcháčů není nikdy dost a tohle je vlastně můj první od Adidas. Je bez mýdlových složek a barviv, obohacený o hydratační Cotton Tech komplex.Cena: 50 Kč

2. NIVEA hairmilk šampon pro jemné vlasy 250 ml - na tuto novinku jsem zvědavá, pokud máte už někdo vyzkoušeno, určitě mi dejte vědět dolů do komentářů :)
Cena: 60 Kč

3. ALVERDE Beauty & Fruity pleťová micelární voda 200 ml - s bio jablkem a limetou, pro normální a smíšenou pleť, navíc je Vegan. Parfemace je svěží, tak uvidíme, od Alverde jsem zatím moc produktů nezkoušela.
Cena: 100 Kč

4. AUSSIE Mega Instant suchý šampon 65 ml pro jemné, oslabené vlasy - plné balení seženete v DM za 109 Kč, tuto miniaturku jsem našla na notino.cz za 69 Kč. Můj první produkt od této značky, zatím mám zkušenosti jen se suchými šampony Batiste a Balea.



5. L'Oréal Paris Pure Clay pleťová maska exfoliační 50 ml - vyhlazující maska s výtažky z červených řas díky mikročástečkám odstraňuje odumřele buňky z povrchu pokožky pro krásně vyhlazenou pleť. Dlouho jsem se na tyhle masky těšila, dělala jsem si zálusk především na tu detoxikační a zmatňující, ale jsem ráda i za tuhle, hodně mě odrazovala od koupi cena.
Cena: 249 Kč

6. BALEA balzám na rty olejový kokos 10 ml - na tenhle roll-on jsem slyšela už spoustu chvály, a musím říct, že byla oprávněná :) Příjemně voní a na rtech je moc příjemný.
Cena: 55 Kč

7. ASTRID balzám na rty aloe vera 4,8g - aloe vera příliš v lásce nemám, ale tady je parfemace hodně jemná, balzám navíc chrání rty před UV zářením a obsahuje vit. E.
Cena: 30 Kč

8. GUESS 1981 vzorek 1,2 ml - příjemný bonus v podobě vzorečku, není to můj styl, ale nemůžu úplně říct, že by mi to nevonělo.

9. RIA Sport tampony 16 ks - Běhej, skákej, sportuj! Tampony pro použití při zvýšené zátěži u normální menstruace. Ale tak proč ne, tampony se vždycky hodí a nejsou nejlevnější, co si budem povídat, že jo :D
Cena: 38 Kč




10. Active Fresh red berry apple nápoj 500 ml - čerstvá směs přírodní minerální vody s 20% ovocné šťávy. Tohle pitíčko nebylo špatné, bylo osvěžující a celkem mi chutnalo, ake asi bych si ho znovu nekoupila.
Cena: 33 Kč

11. dmBio tyčinka krokant arašídy, brusinky a dýně 30g - oříškovosemínková tyčinka, byla hodně tvrdá, takže jsem si ji musela nalámat, docela mi chutnala. Znovu bych si ji už ale nekoupila.
Cena: 18 Kč

12. KNEIPP 3 bylinky na odvodnění 15 ks, vzorek - pomáhá udržet normální tělesnou hmotnost, redukuje celulitidu, brání vzniku otoků končetin, redukuje nadměrné pocení. Obsahuje: hořčík, biotin, jalovec, kopřiva, petržel. Plné balení - 60 tobolek mají v DM za 219 Kč. Tuhle kúru možná podaruju.
Cena: cca 55 Kč

13. Treat Me Well chipsy z červené řepy 50 g - nejsem zastáncem těchto zdravých pamlsků, ale když to někomu chutná, tak proč ne. Zaujalo mě, že chipsy jsou vyrobeny tradičním způsobem sušené, bez smažení, použití síry nebo jiných konzervantů. Na jedno balení je potřeba cca půl kilo řepy. Chutnala jsem ty smažené, tuším od tretter´s a nebyly vůbec dobré. U těchto chipsů je řepa z ČR, zpracováno a zabaleno také v ČR. Dala jsem jim tedy šanci a ochutnala, no bohužel mi stejně zase nechutnaly.




Za mě určitě povedený DM Box, celkem jsem spočítala, že by vyšel na 757 Kč, ale je to bez řepných chipsů, ty jsem bohužel v DM nikde neviděla.

Měli jste tentokrát štěstí i vy?

2 komentáře:

  1. Ja si boxy vacsinou neobjednavam, ale su v nom zaujimave produkty :)
    LIFE IN PICTURES BY LU

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady je to spíš o štěstí, nevyhrává každý bohužel :(

      Vymazat

Děkuji za komentář! Přečtu si ho hned jak budu moct :)