sobota 2. prosince 2017

Spotřebováno říjen 2017

Krásnou sobotu, venku konečně napadlo trochu sněhu. Kéž by ho bylo trochu i na Vánoce :)
Za říjen celkem průměrná spotřeba a to 10 kousků a jeden vzorek.




1. DOVE go fresh okurka a zelený čaj 250 ml - kupovala jsem ho nedávno v Tetě ve slevě a konečně na něj přišla řada, vlastně je to asi můj první sprcháč od Dove, moc hezký voní, ale asi jsem čekala trochu víc okurky, jinak byl super. Určitě vyzkouším i jiné varianty.

2. YVES ROCHER sprchový gel mango a koriandr 400 ml - za to tady si úplně nejsem jistá, jestli mi to vlastně vonělo nebo ne, je to taková zvláštní kombinace. Nebylo to úplně špatný, ale mám u YR určitě jiné favority.

3. BALEA sprchový peeling s vůní melounu 200 ml, limitovaná edice - miluju meloun a tahle limitka se opravdu povedla, je to sice peeling, ale je jemný, takže častější používání určitě neuškodí, já ho používala v podstatě místo sprcháče.


4. AVON vyživující kondicionér s luxusními oleji 250 ml - zatímco šampon mám už spotřebovaný, kondicionér mi vždycky zbyde. Pak ho někam odložím a už se mi ho nechce používat, protože mám další sadu v zásobě a nebo si koupím novou. Vyhovuje mi, když je kondicionér v menším balení než šampon. Tato řada obsahovala ještě sprej/olej na vlasy, celkově to nebylo špatné, ale úplně mě to neohromilo. Vůně byla sladší, příjemná. Avon to má v nabídce pořád, jen obal už je nový.

5. AVON Naturals osvěžující pleť. voda s výtažky z echinacey a bílého čaje 100 ml - nebo tonik, netuším, pokaždé píšou něco jiného. Myslím, že už se to ani nevyrábí, já to kdysi dostala k objednávce u Avonu. Používala jsem to spíše jen na dočištění pleti a řekla bych, že to snad ani nic nedělalo.

6. YVES ROCHER čistící gel pro normální a smíšenou pleť 125 ml - s tímto gelem jsem byla  celkem spokojená, jen parfemace mi moc nevyhovovala, ale zvykla jsem si. Odličuji se většinou ve sprše a ještě k tomu používám houbičku, takže veškerý makeup mám dole, i kdyby to bylo něco co vůbec neodličuje, ale aspoň nijak výrazně nevysušoval.

7. REXONA Maximum Protection Stress Control 45ml - moje druhá vyzkoušená verze, modrá mi moc nevoněla, tahle má svěží parfemaci, funguje dobře, ale nepoužívala jsem ji každý den. A strašně mi vadí, že zespodu to teče tím kolečkem a všude kam to postavím, mám pak mastný flek.


8. BALEA Soft&Clear pásky na nos 3 ks - už jste je tady mohli párkrát vidět, zatím nejlepší co jsem zkoušela. V zásobě mám ještě pásky z Rossmannu od Rival de Loop, tak jsem zvědavá, jestli budou stejně dobré.

9. ZIAJA tělové máslo s arganovým olejem 7 ml vzorek - tohle bylo super, hezky to hydratovalo a dobře se vstřebávalo, jen parfemace mi nesedla, ale nic co by se nedalo přežít. Myslím, že tahle řada má už i nový obal. Ziaju mám moc ráda, za ty ceny super kosmetika.

10. CIEN krém na ruce s vůní asijského třešňového květu 30 ml - další super krém, lehký, rychle se vstřebává, do kabelky ideální velikost a stojí pár kaček, tuším že 25 nebo dokonce 20 Kč. Parfemace je jemná, nevtíravá. Mají ještě levandulovou verzi, ale ta mi tolik nevoní, levanduli celkově moc nemusím.

11. ESSENCE Long Lasting tužka na oči odstín 20 Lucky Lead - a konečně poslední věc, kterou tady můžete taky vídat často. Moje oblíbená tužka na oči, doufám, že ji nepřestanou vyrábět.

Fialově jsem zvýraznila produkty, které považuji za top co se týče tohoto měsíce.
Máte s některým z produktů zkušenost? :)

2 komentáře:

  1. Melounový sprchový peeling jsem taky měla moc ráda a používala normálně jako sprchový gel :) Na krémy na ruce Cien už mám políčeno. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám políčeno na nové krémy na ruce z Yves Rocher, mají podobné balení.

      Vymazat

Děkuji za komentář! Přečtu si ho hned jak budu moct :)