neděle 10. září 2017

Nákupy za červen, červenec a srpen 2017


Hezkou neděli, dnes tady mám nákupy za poslední 3 měsíce.
Celkově teď nechci moc utrácet, takže za jeden měsíc by toho v článku moc nebylo, a tak jsem spojila rovnou 3 měsíce dohromady.





V červnu mě nalákal na nákup letáček z Yves Rocher, kde byla sleva 2x 40%. Micelárku už používám, ale přijde mi, že oči moc neodličuje, sprej do vlasů voní krásně, maska je taky fajn, peeling na nohy jsem ještě nezkoušela a vzoreček krému už testuji. Hnědý pytlíček jsem dostala někdy o prázdninách jen tak na ulici.


Další nákup tady mám z Tety. Na Rexonu měli 50% slevu, tyto varianty jsem ještě nezkoušela, no a Dove bylo tuším také ve slevě a tento okurkový sprcháč jsem chtěla už dlouho vyzkoušet. Z projektu Testování s Lirene jsem měla ještě nějaké kponky s 20% slevou, a tak jsem si koupila masky. Lak od GS mi kupoval přítel, prý jen tak :)


Pak tady mám mišmaš, pásky na černé tečky z Aliexpressu, Catrice make-up mám z druhé ruky za 100 Kč a jsem s ním spokojená, šampon je z Rossmannu, hledala jsem něco proti padání vlasů za příznivou cenu a tento mi padl do oka.


V červenci jsem měla narozeniny a mám tady 3 kosmetické dárky. Nivea tělové mléko jsem dostala od kamarádky, ale parfemace mi moc nesedí, takže ho buď někomu daruji nebo možná poputuje do giveaway. Od Yves Rocher jsem si byla vyzvednout tento peeling a zelené jablíčko od DKNY jsem si už dlouho hrozně přála a nakonec jsem ho dostala od přítele.


V srpnu jsem neodolala outletu na stránkách Yves Rocher, protože minule jsem se rozmýšlela tak dlouho, že na mě nic nezbylo, tento nákup mě stál přes 500 Kč, parfém a oční linky jsem dostala jako dárek, protože celková objednávka byla nad 899 Kč, připojila se ještě kolegyně z práce a doprava byla tím pádem také zdarma.


Jako poslední tu mám jednu nekosmetickou věc, kabelku mi koupil přítel a je z obchodu House. Stála 500 Kč a jsem s ní opravu spokojená, je lehoučká a tak akorát velká, takže se dá nosit i přes rameno.


To by bylo pro dnešek všechno, určitě mi do komentářů vložte své nákupy, ráda se podívám :)



2 komentáře:

  1. Kabelka je krásná a YR mám taky moc ráda. Jablíčko Od DK jsem měla kdysi dávno, ta vůně je dokonalá.Nedávno jsem viděla video na YT kde Tynuš Třešničková zkouší právě ti 3 krokovou masku. Říká tam, že stojí kolem 200.-. Šla jsem do kolem, protože já ji mám z Ali za cca 30 korun :-)
    Hezký den.

    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
  2. Maku na černé tečky mám také z Ali, stála pár korun, ale nenadchla mě :(

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář! Přečtu si ho hned jak budu moct :)