pondělí 14. srpna 2017

Spotřebováno červenec 2017

Krásný sluníčkový den :) Půlka srpna za námi, tak se pojďme podívat, co se mi tu nakupilo v červenci.
Celkem tady mám 10 kousků a 2 vzorečky. Dneska je to skoro samá Balea :D

BALEA sprchový gel čokoláda Schoko Love 350 ml - tento sprcháč mě zaujal obalem, stál kolem 30 korun, vůně byla příjemná a konzistence krémová. Akorát vršek to nevydržel, když mi sprcháč spadl na zem.

ZIAJA koupelový gel pro děti s vůní bublinkové coly 500 ml - no je to sice pro děti, ale neodolala jsem :) Kupovala jsem na stránkách Ziaji, cena byla 74 Kč. Sprcháč má hnědou barvu a opravdu voní jako cola, pro děti určitě super. Zkoušela jsem už i žvýkačku, ta je taky super a v zásobě mám ještě sušenkovou verzi.

DONTODENT ústní voda total power 500 ml - tuto vodu jsem si kupovala nedávno v DM, je bez alkoholu, ale nesedí mi, prostě mi nechutná, takže zůstanu u zelené a sensitive verze. Cena kolem 50 Kč.

BALEA šampon mango & broskev, pro všechny typy vlasů 300 ml - šampon jsem dostala na Vánoce, takže ani nevím, jestli se ještě prodává, neobsahuje silikony, což je určitě super, zaujalo mě, že měl šampon konzistenci sprchového gelu a byl oranžový, to jsem nečekala. Parfemace byla příjemná, ovocná. Celkově bych řekla takový průměr.

BALEA šampon pro jemné a řídké vlasy 250 ml - tuhle řadu jsem už jednou měla a dostala se ke mně znovu, nemám sice řídké vlasy, ale celkově jsem byla spokojená, je bez silikonů a hezky voněl. Kondicionér mi opět zbyl, takže ten uvidíte asi příští měsíc :D


BALEA krém a maska na ruce 2v1 100 ml - s makadamiovým olejem a bambuckým máslem, tento krém nebyl špatný, ale na mě se moc pomalu vstřebával. Myslím, že se prodává ale pořád.

BALEA soft & clear pásky na noc 3 ks - s kys. salicylovou a tea tree olejem, pro problematickou pleť, určitě si nemyslím, že by pásky byly pouze pro problematickou pleť, já jsem s nimi hodně spokojená, ale nedávno jsem četla u Klárky - Skodulky, že jí vůbec nevyhovovaly, takže opět to bude různé, mě vždycky překvapí, kolik mi toho vytáhnou a dokonce je chce používat i přítel. Nejsem si jistá cenou, ale myslím, že to bude tak 70 - 80 Kč. Kdyžtak mě někdo opravte, jestli víte :)

FREEMAN slupovací pleťová maska okurka 15 ml - maska má příjemnou svěží okurkovou vůni, pleť je po ní hladká a osvěžená, mám ale raději čistící slupovací masky, takže pro mě spíš takový průměr. Cena kolem 40 Kč.


NEUTROGENA Hydro Boost Water Gel - tak tohle mě fakt dostalo, fakt super krém, bohužel u nás se neprodává a na zákaznické podpoře mi ani nedokázaly říct, jestli se u nás někdy prodávat bude, takže mám v plánu si jej objednat ze zahraničí. Krém byl lehoučký, gelové konzistence a pleť po něm byla krásně hlaďoučká.

LIRENE hyaluronový krém zlepšující pružnost - i tady jsem byla mile překvapena a uvažuji o koupi plného balení, strašně krásně voněl, hezky se vstřebával.

YVES ROCHER řasenka Sexy Pulp 10 ml - řasenku jsem dostala jako dárek k nákupu a založení kartičky, zpočátku mi nepřišla až tak super, ale stačilo se jen naučit jak na to s kartáčkem a řasy hezky zahustila, jen ta cena 399 Kč mě odrazuje od toho, abych si ji koupila znovu. Ale je fajn, že YR má pořád nějaké ty slevy :)
Yves Rocher Sexy Pulp řasenka - detail kartáčku
ESSENCE Long Lasting tužka na oči odstín 20 Lucky Lead - moje stálice, kupuji si ji pořád dokola, vyhovuje mi odstín. Za cenu do 50 Kč super!


To by bylo dnes vše, fialovým písmem jsem vyznačila za mě TOP produkty :) Ceny jsou spíše orientační a nezapomeňte, to co sedí mně, nemusí sedět Vám. Hezký den :)





4 komentáře:

  1. Krém na ruce od Baley jsem měla taky a mně vyhovoval moc :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já úplně nejsme na tyhle parfemace a navíc se pomaleji vstřebával, opravdu spíše taková maska :)

      Vymazat
  2. Ziaju gél som mala tiež, ale s vôňou žuvačky a voňal nádherne. :)
    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář! Přečtu si ho hned jak budu moct :)