středa 15. dubna 2015

Jarní DM Box 2015

I tentokrát se na mě usmálo štěstí a po zimním DM boxu jsem vyhrála i jarní :)





Zelená barva krabice se k jaru určitě hodí, stejně tak jako žlutá a oranžová uvnitř.


Box obsahoval celkem 10 produktů + 2 produkty navíc.


1. Twiggy Max oříšková tyčinka 37 g - obsahuje ořechy, mandle a kešu, polomáčená v 51% hořké čokoládě. Ještě jsem ji nechutnala, ale na svačinu se bude určitě hodit.

2. Hami ovocný příkrm v kapsičce jablíčko a hruška 90 g - obsahuje 100% ovoce s vit. C, bez přidaného cukru, konzervantů a barviv, zdravá svačinka nejen na cesty a nejen pro děti(pro děti od ukončeného 4. měsíce). Kapsička už je dávno ve mně =D Pro dospělého je to ale velmi malá svačinka, přidaný cukr tam určitě nebude jak píšou, jelikož byla trošku kyselkavá, ale to mi nevadí, moc mi chutnala, jen jí bylo málo :)

3. Carbonell olivový olej ve spreji červený 200 ml - určen na přípravu teplé kuchyně, abych pravdu řekla, tak tuhle formu olivového oleje držím v ruce poprvé, nikdy jsem tento výrobek předtím neviděla a ani jsem po něm nijak nepátrala, určitě ho vyzkouším až budu vařit něco dobrého. V nabídce je i zelená varianta, která je určená na přípravu salátů a jiné studené kuchyně. Cena asi kolem 120 nebo 130 korun. Což už je skoro hodnota za celý box.


4. Dermacol Aroma Ritual povzbuzující sprchový gel černá třešeň 250 ml - v minulém boxu byl také sprchový gel z té řady, ale kávový. Bohužel mi moc nevoní ani jeden z nich a pořád zůstávám věrná hroznům s limetkou :)

5. Balea Fruity Harmony krém na ruce 100 ml - kokosové mléko a pitaya, obsahuje panthenol a olivový olej. Krém voní intenzivně a příjemně, je tak akorát hutný a roztírá se velmi dobře, stejně dobře se i vstřebává. První co mě napadlo bylo: co je to vlastně ta pitaya? :D Kousek jí jde vidět i na obalu nahoře vlevo. Plody pitayi jsou buď růžové, červené nebo žluté a mají bílou dužinu s černými zrníčky, ty mi trochu připomínají kiwi :) Nikdy jsem toto ovoce nejedla, ale chuť se přirovnává ke kiwi nebo melounu. Je hodně vodnaté a obsahuje málo cukru.

6. Rimmel 60 Seconds Super Shine lak na nehty 8 ml - kolekce Rita Ora odstín 300 Glaston-Berry, nový rychleschnoucí lak s barevnou technologií 3v1, odstín se mi líbí, na jaro jako stvořený!


7. Balea Professional šampon na zhuštění a lesk vlasů 250 ml - posiluje jemné a oslabené vlasy a dodává jim plnost a lesk. Příjemná nevtíravá vůně, oceňuji složení bez silikonů.

8. Balea Professional balzám na zhuštění a lesk vlasů 200 ml - působí antistaticky a usnadňuje rozčesávání, také bez silikonů. Šampon i balzám už jsem zkoušela a celkově jsem spokojená, vlasy se mi rozčesávaly bez problémů.

9. Swiss O-Par jarní vlasová kúra třešňový květ 25 ml - značku neznám, ale jsem zvědavá, kapsličku jsem ještě nezkoušela, zahlédla jsem je v DM za nějakých 25 korun tuším a byly tam různé varianty. U ostatních jsem v boxu viděla taky jabloňový květ a myslím že i broskvovou, ale nechci kecat :D Každopádně moje varianta je pro normální vlasy.


10. B.U. antiperspirant 50 ml - produkt navíc, určitě se bude hodit, voní celkem hezky.

11. Nike deodorant pro muže 50 ml - další produkt navíc, ten se taky neztratí a přítel ho určitě využije.

12. Axe Black pánský deodorant 150 ml - svěží vůně s nádechem frézie, rozmarýnu a cedrového dřeva, strašně se mi líbí otvírání jinak taky nevoní špatně.

Box se mi celkově líbí a využiji skoro vše. Jen ten Dermacol sprcháč mě trochu zklamal.
Podařilo se vám tentokrát taky vyhrát? A z čeho máte největší radost?


5 komentářů:

  1. Závidím ti to štěstí ve vyhrávání :D
    ty šampony od Balei jsou super, aspon co můžu říct já, mají dokonce i přímo na kudrnaté vlasy a to nemá jen tak někdo, takže i za to palec nahoru. U mě u Dermacol sprcháčů vyhráva jahoda s rebarborou taková sladká vůně, ale ani ty hrozny s limetkou nejsou špatné je v tom opravdu cítit ten citrus

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím s kosmetikou na vlasy od Balei moc zkušenost nemám, zatím mi tahle řada přijde fajn :)

      Vymazat
  2. To je plnej balíček :) Super gratuluji k výhře :)

    OdpovědětVymazat
  3. To je plnej balíček :) Super gratuluji k výhře :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dm Boxy jsou vždycky pěkně nadupané, za mě super nápad :)

      Vymazat

Děkuji za komentář! Přečtu si ho hned jak budu moct :)