středa 6. července 2016

SHOPPING květen, červen 2016


Původně všechno tohle měly být novinky za květen a červen, ale na konci června jsem se ještě nechala unést a něco málo koupila ještě navíc :D Tento měsíc už si opravdu dávám stopku!



1. For Your Beauty Professional uhlazovací kartáč na vlasy - koukám po něm už opravdu dlouho a všude jsou tak strašně drahé, tento jsem kupovala v Rossmannu, štětiny by měly být přírodní, ale to není moje zásadní podmínka. Kupovala jsem si ho hlavně proto, abych si vlasy vyfoukala více do rovna a nemusela je pak tolik žehlit. Svůj účel opravdu plní, jen je to trochu na dýl.
Cena: 139 Kč Rossmann

2. BALEA suchý šampon pro pevnost a objem vlasů 200 ml - jeden Balea suchý šampon mi právě došel, tak jsem si šla koupit další, no a podle obalu je to teda jiný, ten minulý byl Trend It Up, ale podle složení je to úplně ten stejný, jen trochu jinak voní. Nejsou špatné, řekla bych průměr.
Cena: 60 Kč

3. LAVERA Balance šampon s bio citrónem a bio mátou 200 ml - pro normální až mastné vlasy, stále se ještě potýkám s problémem mastných vlasů, vlasy si musím mít každý den, dříve to byl každý druhý, někdy třetí a stále jsem ještě nenašla příčinu. Každopádně tento šampon krásně svěže voní, je bez silikonů a vegan :) Zatím jsem si s ním myla vlasy 2x a je strašně příjemný, vlasy jsou po něm lehké, hebké, nadýchané. A taková maličkost, která se mi strašně líbí, je nálepka sluníčka na obale nahoře v rohu, netuším jestli to má nějaký význam, ale je to roztomilé :)
Cena: 149 Kč



4. BALEA tónující tělová emulze Magic Summer pro normální až tmavou pokožku, 400 ml - původně jsem si ji kupovala na moje bílé nohy, že jim dodám aspoň trochu barvy, ať to nevypadá tak příšerně, jelikož zbytek těla jsem měla celkem opálený, nakonec jsem ji stihla použít tak 3x, ale je příjemná, voní hezky a rychle se vstřebává.
Cena: do 100 Kč

5. LACTACYD Pharma s antibakteriální přísadou 250 ml - tato verze s pumpičkou je sice praktická, ve finále je mi to ale asi jedno, obohaceno o antiseptický tymián, vůně je svěží. Já si tuto variantu kupovala protože jsem měla po antibiotikách nějaké problémy. Vhodné pro každodenní použití, ale určeno také k použití během menstruace, těhotenství a po porodu nebo po sportu. Obsahuje přírodní antibakteriální látky, které pomáhají zabránit růstu bakterií a účinně předcházejí infekcím a zápachu.
Cena: 149 Kč

6. BOROTALCO Invisible deodorant proti skvrnám 40 ml - mám tedy tuhou verzi, je bez alkoholu a neobsahuje žádné hliníkové soli, což je super, ale ta vůně mi moc nesedla, každopádně nijak pokožku nedráždí, pocení moc nezabraňuje, ale taky to není antiperspirant že jo.
Cena: 100 Kč



7. BALEA čistící pleťový gel rozjasňující, pro smíšenou pleť, 150 ml - obsahuje ovocné kyseliny, lékořici a panthenol, zároveň je to takový jemnější peeling, něco málo částeček se tam najde. Na tvářích, kde mám sušší pleť mě to občas po použití lehce pne. Parfemace je svěží, pleť odlíčí pěkně.
Cena: 65 Kč

8. ASTRID Soft Skin zjemňující čistící micelární voda 200 ml - pro suchou a citlivou pleť, měl by odstraňovat i voděodolný make-up, to však potvrdit nemohu, určeno pro tvář, oři a rty. Je jemný, v očích neštípe, jemně parfemovaný, odličuje dobře. Obohacen o minerály, D-panthenol a pivoňkovou organickou vodu.
Cena: 70 Kč

9. DIADERMINE odličovač očního make-upu 125 ml - za mě jeden z nejlepších odličovačů co jsem kdy měla, i když trošku dražší, nevím kolik přesně stál ale 100 Kč určitě, možná 139, kupovala jsem ho v DM. Nedráždil oči a odličoval bez problémů, i když s voděodolným makeupem nevím jak by si poradil, tyto produkty nepoužívám. Dvoufázové odličovače moc nemusím, tenhle je klasický "vodičkový".


10. RIMMEL báze Fix & Protect 30 ml - báze obsahuje SPF faktor 25, což je super, překvapilo mě dost složení, které zakrývá půlku zadní strany obalu.... Ještě jsem ji nestihla vyzkoušet, ale všimla jsem si, že obsahuje velmi jemný shimmer.
Cena: 126 Kč

11. RIVAL de LOOP Young 100% Volume řasenka 12 ml - nutně jsem potřebovala nějakou novou řasenku, tak jsem si říkala, že zkusím nějakou od této značky, má klasický kartáček, ale zároveň je takový divný, má jen 6 řad štětinek, takže jsou docela daleko od sebe, chvíli mi to s ní trvá, znovu si ji určitě nekoupím. Spodní řasy se s ní malují opravdu špatně.
Cena: 70 Kč

12. RIVAL de LOOP Young Maxi Definition řasenka 8 ml - tato má umělohmotný kartáček a na začátku byla dost mokrá a slepovala, spodní řasy se s ní ale líčí skvěle. Je podstatně lepší než ta předchozí.
Cena: 70 Kč

13. CATRICE tekutý korektor - tak tohle je naprostá pecka! od teď můj největší oblíbenec a objev roku. Dlouho jsem ho nemohla sehnat, protože byl všude vyprodaný. Mám odstín 02 Light Beige, což je odstín se žlutým podtónem, super krytí a je voděodolný, drží suprově.
Cena: 100 Kč


14. Parfém inspirovaný vůní Lanvin Eclat D'Arpege 22 ml - tyto parfémy jsem si objednávala přes kamarádku kamarádky, vůbec netuším od jaké je to firmy, možná je to Essens nebo něco takového podobného, vzala jsem si to na zkoušku, jeden stál asi 90 Kč. Znovu už bych si to nevzala, hned na začátku je strašně cítit alkohol, po chvilce voní parfém hezky, celkem se i podobá originálu, výdrž je ale hodně malá.

15. Parfém inspirovaný vůní Dolce & Gabbana Light Blue 22 ml - s vůní je to stejné jako u předchozího parfému, jen jsem si ho stihla už rozbít, na fotce je jen obal.


 V zásobě už jsem měla jen jeden sprcháč, tak bylo načase doplnit zásoby :)
16. BALEA pěnový sprchový gel Hawaiian Dream 200 ml - s vůní květu tiaré, kokosovým mlékem a avokádovým olejem, už se na něj moc těším!
Cena: 50 Kč

17. BALEA pěnový sprchový gel Fresh & Fruity 200 ml - limetka, červený grep a avokádový olej, už jsem k němu zkoušela čuchat a jde lehce cítit něco hooodně svěžího, takže na léto ideální.
Cena: 50 Kč

18. BALEA sprchový gel Šumění moře s vůní limetky a máty 300 ml - tato limitka také vypadá na pořádnou nálož svěžesti, na první čuchnnutí jde cítit jak limetka tak máta :D
Cena: 25 Kč

19. BALEA sprchový gel Sport & Refresh 300 ml - obsahuje menthol a měla by to být citrusová vůně, takže po sportu super osvěžení, tak uvidíme.
Cena: 25 Kč


20. REGINA make-up 2 v 1 s pudrovou složkou 40 g - obsahuje olivový olej a UV filtry, zatím mě moc neoslovil, navíc jsem si vzala odstín 0 a myslím, že jsem si měla vzít tmavší, ale v Tetě se mi zdál dobrý, ještě mu dám šanci.
Cena: 80 Kč

21. GABRIELLA SALVETE paletka 02 Nude - na tuto paletku už si taky brousím zuby delší dobu, teď nedávno byla konečně v tetě ve slevě a je naprosto super!
Cena: 130 Kč ve slevě Teta

22. ESSENCE báze pod oční stíny Colour Intensifying - mám i tu klasickou, která mě moc nenadchla, tak uvidíme jak si povede tato, ještě jsem ji nezkoušela.
Cena: 75 Kč

23. ESSENCE Get Big Lashes! Volume Boost řasenka 12 ml - moje oblíbeňkyně, ještě nedávno jsem si ji kupovala stále dokola, z tohoto posledního kousku nejsem moc nadšená, už mi tak super nepřijde, netuším proč.
Cena: 70 Kč

24. ESSENCE Velvet Stick Matt Lip odstín 02 Peony Star - jeden odstín už mám a to 05 Plum Perfect, oba jsou naprosto božské, krásně matné.
Cena: 60 Kč


25. REXONA Maximu Protection Anti - Perspirant Stress Control 45 ml - nedávno jsem dopotřebovala modrou variantu, ale ta mi až tak nevoněla, navíc Rexona opravdu funguje. 
Cena: 140 Kč

To by bylo za novinky všechno, ráda se podívám i na vaše a doufám, že tento měsíc tolik neutratím :)

2 komentáře:

  1. Ten sprchový gel s limetkou a mátou jsem si pěkně prosím koupila TŘIKRÁT. Moc se mi líbí ta (nová?) verze Lactacydu s pumpičkou, zní to super prakticky... možná po tom mrknu.

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobře, tak ten načnu jako první až dopotřebuji ten co mám, abych pro něj mohla případně letět znova :D Lactacyd jsem kupovala v lékárně, mám v plánu potom vyzkoušet intimní sprchové gely od Ziaji :)

      Vymazat

Děkuji za komentář! Přečtu si ho hned jak budu moct :)