sobota 9. července 2016

Opravdu hodně na dně

Když už jsem vám ukázala tolik novinek, ukážu vám taky spoustu spotřebovaných věcí. Abych pravdu řekla nevím přesně za jakou dobu to je, každopádně moje větší dárková taška už byla plná, tak jsem se si řekla, že to nebudu dál skladovat a už se těším až většinu vyhodím, samozřejmě do plastů :)

Minule jsem dělala samostatný článek na sprchové gely, ale i teď jich tu není zrovna málo.


Celkem 9 kousků od sedmi značek.

1. AVON Senses Reflection hydratační sprchový krém s orchidejí a malinou 500 ml - já už jsem tento sprcháč jednou měla, ale v menším balení o kterém jsem psala TADY, obě jsem dostala. Toto už je nový obal, jinak ten sprcháč nebyl špatný, ale ta vůně mě moc nenadchla ani teď. Barva byla hezká světle fialová, nijak mě nevysušoval. Co bych ale vypíchla je složení, neobsahuje parabeny a má ve složení má např. extrakt z levandule, orchideje, růže a další.
Cenu opravdu netuším, jelikož jsem ho dostala.

2. AVON Senses sprchový gel Citrus Zing 250 ml - další sprcháč, který jsem dostala, byl s vůní grapefruitu s mandarinkou, ani tady mě vůně nenadchla, občas mi to připomínalo čistící prostředky, ale měl hezkou zelenou barvu. 
Cenově určitě do 50 Kč.

3. BALEA sprchový gel se třpytkami s vůní kokosu 250 ml - tento kousek jsem si dlouho schovávala a moc se na něj těšila, byl v některém s DM boxů, dost mě ale zklamal, barva byla modrá, stejně jako na obalu a opravdu obsahoval třpytky, na těle nezůstávaly.Vůně kokosu mi přišla dost chemická. Ke konci se pak ulomilo víčko, ale to bylo tím, že mi spadl na zem. Vůbec netuším kolik stojí a jestli se vůbec ještě prodává.

4. BALEA sprchový gel limetka & aloe vera 300 ml - složení s polyfructolem proti vysoušení pokožky, tohle byla naprostá pecka, moc jsem si ho oblíbila, krásně svěže voněl. Cenově klasika kolem těch 25 - 30 Kč.


5. DERMACOL Aroma Ritual relaxační sprchový gel Karibský Sen 250 ml - za mě asi nejhorší kousek z řady Aroma Ritual od Dermacolu, hodně dlouho mi trvalo než jsem ho spotřebovala, pořád jsem ho odkládala, prostě mi strašně smrděl.
Cenově kolem těch 60 korun myslím, ve slevě samozřejmě míň.

6. ORIGINAL SOURCE sprchový gel pomeranč a lékořice 250 ml - tak tento sprcháč jsem si koupila vlastně omylem, vzala jsem ho, protože by l ve slevě samozřejmě za 40, jinak je měly v DM za 80 (na internetu jsem je našla levněji, kolem 50 Kč), jenže jsem si nevšimla, že to není samotný pomeranč, ale pomeranč s lékořicí. Já lékořici nesnáším, takže jsem ho dlouho nechávala vzadu v šuplíku. A taky že tam byla fakt cítit. Jo a je VEGAN :)

7. YVES ROCHER sprchový gel s peelingem Bio vanilka 250 ml - obsahuje 100 % zrnka ovoce, tohle bylo super, i přesto, že vanilku a celkově sladké vůně moc nemusím, jen byl dost tekutý, takže rychle ubýval,netuším kolik stojí, já jsem ho dostala na Vánoce od kamarádky a netuším ani jestli se ještě prodává, na e-shopu jsem ho nenašla.

8. YVES ROCHER sprchový gel Verbena 200 ml - za to tohle mě od YR moc nepotěšilo, sprcháč byl v posledním Glanc Boxu, svěží citrónová vůně verbeny mi připomínala zase nějaké čistící prostředky, navíc šel otevřít strašně těžko, s mokrýma rukama už vůbec. Bez parabenů, bez barviv.
Cena: na e-shopu 119 Kč

9. LACTACYD Fresh 200 ml - kupovaný v DM tuším za 80 Kč, opravdu je fresh :D na léto ideální,  prostě svěží a chladivý, navíc má předcházet vzniku zápachu, mám teď už druhou variantu a mrknout se na ni můžete tady.


10. BALEA Tren It Up suchý šampon 200 ml - průměrný suchý šampon a jak už jsem psala v novinkách tady, složení má přijde stejné se šamponem, který jsem si kupovala nedávno, jen má jiný obal a voní mi trochu jinak.

11. AVON intenzivní vyživující šampon s luxusními oleji pro všechny typy vlasů 250 ml - většinou si šampony z Avonu nekupuji, ale tohle byla sada ještě s kondicionérem a sprejem, vypadala to moc hezky a vyšlo mě to asi do dvou stovek, ten šampon samotný koupíte asi za 80 Kč, měl žlutou/zlatou barvu, voněl sladce, ale nebylo to nic z čeho bych si sedla na zadek.

12. ALPECIN kofeinový šampon C1 s patentovaným aktivátorem 250 ml - od tohoto šamponu jsem čekala hodně, ale přišlo mi, že to nic nedělá, tak jsem ho po čase přestala používat, takže nemůžu říct, že by vůbec nefungoval, když jsem ho nepoužívala dlouhodobě, měl modrou barvu a voněl jako pánské šampony či sprcháče.
Cena: přes 100 Kč

13. ALVERDE šampon na mastné vlasy s kopřivou a meduňkou 200 ml - v Nákupech za únor 2016 jsem o něm psala: tento šampon jsem kupovala z nouze, začaly se mi hodně mastit vlasy, tak jsem hledala vyloženě šampon na tenhle problém. Do oka mi padlo Alverde. Za plus považuji určitě absenci silikonů a dalších barvících, konzervačních a syntetických látek. Ze začátku mi šampon připadal super, a opravdu mi přišlo že funguje, ale začínám z něj být trochu v rozpacích. Zkoušela jsem ho používat v kuse i střídat s jinými šampony, ale přijde mi dobrý vždycky jen chvíli. Jen když jsem ho pak smývala, přišlo mi jakoby vlasy vrzaly :D Parfemace je příjemná, bylinková.
V podstatě se nic nezměnilo, vše stále platí, nebyl špatný.
Cena: cca 55 Kč



14. L'Oréal Paris odličovací pleťové mléko Sublime Fresh 200 ml - pro normální a smíšenou pleť, měl by odstraňovat voděodolný make-up z obličeje i očí, to potvrdit nemůžu, oči jsem si s ním neodličovala vůbec, obličej vždycky ještě s vodou, nijak mě to neohromilo, znovu už si to určitě nekoupím.
Cena: kolem 100 Kč

15. MARY KAY Botanical Effect čisticí krém pro normální až suchou/citlivou pleť 113 g - obsahuje lněný extrakt a extrakt z mořské chaluhy, abych pravdu řekla, nikdy jsem Mary Kay moc nemusela, nakonec jsem se nechala zlákat a něco si koupila, tenhle krém byl naprosto božskej, i přesto že mi moc nevoněl, úžasně mi to spravilo pleť a nebýt té ceny už ho mám koupený znova.
Cena: 490 Kč na stránkách Mary Kay

16. AVON Care čisticí pleťový gel 3 v 1 s výtažky z aloe a zázvoru 200 ml - opět dárek, obal už má Avon také jiný, novější; vůbec mi to nevonělo, celkově se mi to moc nelíbilo a zase až tak dobře neodličoval.
Cena: 99 Kč na Avon.cz

17. GREEN LINE odličovač očního make-upu s výtažkem z mandlí a ginka 125 ml - něco málo jsem o něm psala v New In za Březen 2016. A to: já osobně mám na odlíčení očí ráda spíše nemastné odličovače nebo micelárky. Tento odličovač ale hodně chválila Verča Blueberry Pink,ale naposled myslím říkala, že už s ním tak spokojená není, přesto jsem po něm v DM sáhla a stál myslím 60 korun. Přijde mi určitě lepší mež Garnier, ale já prostě tomu mastnému asi nepřijdu na kloub :D Na začátku bych řekla, že se složky rychle oddělovaly od sebe, když už je ho pak míň, třeba polovina, tak je to v pořádku.
Tohle vše stále platí, ale znovu si jej asi nekoupím.

18. ZIAJA jmený odličovač očí 120 ml - bez parabenů a parfemace, Ziaju mám hodně ráda, ale tento odličovač mě moc nenadchnul, za mě to odličovalo prostě málo.
Cena: cca 60 Kč



19. DONTODENT ústní voda Sensitive 500 ml - bez alkoholu, zatím nejlepší ústní voda co jsem měla, je opravdu jemná a stojí kolem 50 Kč.

20. BALEA gel na holení grapefruit pro citlivou pokožku 250 ml - tyhle produkty moc nevyhledávám, ale byl fajn, měla jsem ho v jednom z DM boxů, jinak bych si ho asi nekoupila, netuším kolik stojí, myslím, že je ještě v jiné variantě, co se mi líbí nejvíc je obal.

21. VITALI regenerační odlakovač 200 ml - s vit. A a glycerinem, bez acetonu, kupovaný jako nouzovka někde v supermarketu, už si vůbec nepamatuji kde, prostě klasický odlakovač.

22. ISANA odlakovač bez acetonu s mandlovou vůní 125 ml - mandle tam teda necítím, ale opět nemám co bych vytkla, svůj úkol splnil. Cena je také příznivá. Tuším do 40 Kč.


23. Das Gesunde Plus kapsle na vlasy vital komplex 60 ks - pokud s nimi máte někdo zkušenosti, určitě mi napište, já jsem je používala s přestávkou, takže vždy jen měsíc v kuse, tudíž jsem až takový účinek nezaznamenala. Nepamatuji si za kolik jsem je kupovala, ale určitě stály do stovky. Je v nich: zinek, biotin, kys, listová, kys. pantothenová a vit. B-komplex.

24. REXONA Maximum Protection Clean Scent 45 ml - jako antiperspirant funguje, ale tato vůně mi moc nesedla, koupila jsem si teď zelenou verzi. Cenově kolem 130/150 Kč.

25. ESSENCE Long Lasting tužka na oči, odstín 20 Lucky Lead - toto je moje TOP tužka na oči, krásná tmavě hnědo-šedá barva, hezky drží, v nejbližší době si ji budu určitě kupovat znovu,navíc stojí kolem 40 Kč.



26. AVON Naturals Herbal osvěžující zklidňující pleťový krém s výtažky ze šípku a aloe 50 ml - myslím, že tento krém už v Avonu neseženete nebo má jiný obal, byl z řady 20+, celkově nebyl špatný, ale byl hodně lehký a hydratačně na mě byl málo, konzistencí takový tekutější bílý gel, parfemace příjemná, jemná.

27. ZIAJA pleťový krém bílý čaj 50 ml - pro mastnou a smíšenou pleť, obsahuje výtažek z bílého čaje, vit. A a E, D-panthenol, byl super, lehoučký, moc mi vyhovoval, i pod make-up, voněl příjemně.
Cena: 89 Kč


A jako poslední tady mám 2 druhy odličovacích tamponků, normálně je do spotřeby nezahrnuji, ale myslím, že tyto dvoje stojí za zmínku, i když ne příliš kladnou.

28. MISSHA Cotton Puff 100 ks prémiové bavlněné obláčky - tyto odličovací tamponky byly zařazeny do jednoho z Missha boxů, já jsem si je dlouho schovávala, že to teda bude něco extra, nakonec mě moc neoslovily. Jsem zvyklá na klasický kulatý tvar, tyhle byly ve tvaru obdélníků, ale je to prostě o zvyku. Celkově mi na odlíčení očí moc nepasovaly a na obličej to bylo zase malé. Po nanesení třeba micelárky ale strašně splaskly a byly tenké.
Cena: 69 Kč Missha e-shop

29. Tesco 100 % bavlněné kosmetické tampony 120 ks - většinou si kupuji ty z DM od Ebelin, tentokrát jsem si říkala, že zkusím i něco jiného a vzala v Tescu tyto, no příště už si je nekoupím, povrch měly dobrý, nic nedřelo, ale opět byly tenké.
Cenově kolem 20 Kč.


A to je všechno, ceny jsou orientační a co vyhovovalo mně nemusí vyhovovat ostatním a naopak. Pokud máte s něčím zkušenosti, určitě napište do komentářů jaké, hezký víkend :)








4 komentáře:

  1. Ahoj, velmi pekna spotreba teda, si sa cinila :D ja si zas ujizdim na balea gelu na holenie, maju krasne vone a su v celku dobre :)
    Kde pridem prosim ta k Missha boxu? :)

    http://beautyshopaholik.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na nohy používám většinou vosk, takže si je zas tolik neholím, ale viděla jsem ho ještě ve fialové variantě.
      Missha box vychází nepravidelně, stojí myslím kolem 4 stovek, já jsem zatím měla 2 boxíky, odebírám jejich novinky, takže mi to vždycky přijde mailem a mají ho normálně na e-shopu do vyprodání :)

      Vymazat
  2. Ty ty sprcháče leješ jen tak do odpadu, žejo? Jinak to není možný, taková spotřeba :D

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Samozřejmě to není spotřeba za měsíc :D Ale mám takovou velkou dárkovou tašku a už byla plná :) Jinak mám takový zlozvyk, že když mě nějaký sprcháč nebaví, tak si načnu nový a pak tam mám třeba 3 načaté :D Jednou za čas se dokopu je dopotřebovat :)

      Vymazat

Děkuji za komentář! Přečtu si ho hned jak budu moct :)