neděle 13. prosince 2015

EMPTY dekorativní kosmetika


Co se týče dekorativky mám tu hlavně řasenky.




ESSENCE get BIG! lahes 12 ml - tohle je moje stálice, velký kartáček dodá řasám objem a nemám co bych k ní víc dodala, i cena je příznivá, tuším kolem 60 nebo 70 korun.

ORIFLAME VeryMe Fat Lash 8 ml - moje první řasenka od Oriflame, musím říct že jsem s ní byla velice spokojená, i když tyhle silikonové kartáčky nemám příliš v oblibě, ve slevě ji v katalogu seženete také levně, já kupovala za 59 Kč. Za plnou cenu 149 Kč bych si ji nejspíš nekoupila.

ORIFLAME VeryMe Fat Lash Black Out 8 ml - podle kartáčku je úplně stejná jako ta předchozí s černočerveným obalem. Možná jen nějaká její obdoba, podle názvu by možná měla být ještě černější :D, netuším, na stránkách Oriflame jsem ji už nenašla. Cena ve slevě byla stejná, 59 Kč.

AVON ColorTrend glitter mascara - škoda že už se nevyrábí, na oživení byla super a třpytky byly opravdu vidět. Nanášela jsem ji většinou na konečky řas až poté co jsem nanesla klasickou černou řasenku. Samostatně jsem ji nepoužívala. Cenu už si nevzpomínám, mám ji už dlouho a teprve teď jsem se ji odhodlala vyhodit, i když jsem ji nepoužívala už delší dobu.

ELF Volumizing Mascara - tuhle řasenku jsem přihodila kdysi k objednávce vlastně jen tak, patří do té základní řady, kterou Elf má, za tu cenu jsem byla hodně překvapená, stála ve slevě asi 40 korun, normálně ji mají za 85 Kč. Bohužel strašně rychle vyschla. Objem řasám ale dodala.

ELF Essentials báze pod oční stíny odstín Sheer - báze je také ze základní řady Elfu, ale lepší jsem snad nikdy neměla, držely mi s ní jakékoliv stíny a to celý den, seženete ji ve 4 odstínech, cena 85 Kč, já ji vždy kupuju ve slevě kolem 40 Kč. Přikládám foto, jelikož se mi po čase ulomil černý vršek.

ELF báze pod oční stíny


YVES ROCHER lehký rozjasňující make-up Pure Light odstín Beige 200 Teint Clair - vzoreček 7 ml, nebyl špatný, leží mi tu už dlouho, používala jsem ho v létěasi 2x, kdy nebylo potřebné až takové krytí, jinak bych řekla že až tak dobře nekryje, plné balení stojí kolem 4 stovek a na výběr je šest odstínů. Možná kdybych měla možnost vyzkoušet ho znova, třeba by dostal druhou šanci :D

AVON Anew Vitale BB krém SPF 20, 30 ml - vyhazuji jelikož už je prošlý, vůbec mě nenadchnul, tudíž zůstávám u Missha BB krémů.



2 komentáře:

  1. Z produktov som vyskúšala len červenú Very me maskaru a tiež to bola moja prvá maskara od Oriflame. Mne tieto silikónové kartáčiky vyhovujú na akési rozčesanie rias, keď mi ich iná riasenka zlepí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám nejraději klasické a velké kartáčky :)

      Vymazat

Děkuji za komentář! Přečtu si ho hned jak budu moct :)