středa 5. srpna 2015

Spoustu prázdných sprcháčů



Dnešní článek je o mé spotřebě sprchových gelů za 7 měsíců, celkem mám 10 plných balení + jedno cestovní balení od Yves Rocher, které jsem zapomněla vyfotit na úvodní fotku.
6 sprcháčů je od Dermacolu, 3x Balea a jeden Avon.


Ze zástupců od Dermacolu mě nejméně zaujal opojný sprchový gel s vůní irské kávy a kofeinem, voněl sladce, ale nějak na tu kávu prostě nejsem, o něco lépe se umístila černá třešeň s extraktem z květů třešně a potom rebarbora a jahody. Ani jeden z těchto 3 sprchových gelů už si asi znovu nekoupím. Mango s extraktem z papáji nebylo špatné, ale pokaždé jsem si připadala, že se koupu v mangovém jogurtu od Jogobelly :D
Na plné čáře to vyhrála Belgická čokoláda s pomerančem a verze po opalování je stejné vůně, akorát obohacená o beta-karoten a olej z vlašských ořechů. Mým favoritem je ještě jednoznačně vůně hrozen s limetkou a mrzí mě, že jsem nestihla vyzkoušet pistácii, která se už nevyrábí. Takže pokud ji máte někdo doma, hlásím se :)
Jinak jsem si je vždycky kupovala až ve slevě za těch 40 korun myslím, nijak mě nevysušovali, ale třeba mamku ano. Asi bych vytkla balení, které je sice hezké, ale když už tam toho bylo málo, šlo to špatně vymáčknout. Navíc po osprchování vůně celkem rychle mizela, i když jak která. Limetku a hrozny jsem na sobě cítila ještě i v posteli.
Velikost: 250 ml
Cena na e-shopu: 59 Kč (kromě sprchového gelu po opalování - 69 Kč)


Sprchové gely z DMka mám moc ráda, sice nevydrží vůně na pokožce, ale jsou levné a hlavně mají neustále nové verze. Což je super a baví mě je zkoušet :) Obaly jsou taky hezké.
1. Červánky s pupalkovým olejem - skvělá relaxační vůně, ani nevím jak bych ji popsala :D
2. White Passion s vůní bílých květů a plodů acai(limitka) - nějaké kytky tam cítit jsou, jinak je to taky moc příjemná vůně
3. Tango Meloun (loňská limitka)- tady není moc co komentovat, já osobně miluji jakýkoliv produkt s vůní melounu
Balení: 300 ml
Cena se pohybuje vždy kolem těch 20 - 30 korun, což je víc než příznivé.


AVON hydratační sprchový krém s orchidejí a malinou 250 ml - orchidej je tam cítit hodně, ale má takovou těžší vůni, což se mi moc nelíbilo, dokonce byl i světle fialový tak jako část obalu. Myslím, že má teď nový obal, já osobně jsem ho dostala, na internetu je uvedena cena 79 Kč, ale určitě se dá sehnat ale za míň, Avon má akcí v každém katalogu spoustu.
Balení: 250 ml

Zapomenutý mini sprcháček od Yves Rocher Vánoční vanilka 50 ml - vůni vanilky moc nemusím, ale tohoto prťavce jsem vyhrála kdysi v giveaway, byli v něm i třpytky, ty šly ale v pohodě umýt, takže na těle nezůstávaly. Plné balení 750 ml stojí na e-shopu 219 Kč, 100 ml by bylo tedy za 29 korun. Lahvičku určitě nebudu vyhazovat a využiji ji na cesty.

Tak to by bylo vše a určitě mi napište do komentářů vaše oblíbené sprchové gely :)








3 komentáře:

  1. Ten od YR vypadá teda nádherně, jak obalem, tak tou atmosférou (a taky tím, že bych teď trochu zimy uvítala). Dermacoly jsou klasa :))

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ráda bych nějaké sprchové gely od YR vyzkoušela, nejlíp osvěžují a ovocné :) Ale mám stále ještě zásobu a nechci zbytečně syslit :D

      Vymazat
  2. ja zboznujem tie Dermacol:)

    Pozyvam na GA o serum na rast rias: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2015/09/gigalash-giveaway.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář! Přečtu si ho hned jak budu moct :)