pondělí 4. května 2015

Velké spotřebováno - vlasová kosmetika

Další část spotřebovaných produktů se bude týkat vlasové kosmetiky.
Mám tady 3 šampony, 2 laky na vlasy, tužidlo, suchý šampon, ochranný sprej a 2 vzorky.



1. DOVE Colour Care pro barvené vlasy 350 ml - tento šampon jsem měla už strašně dlouho a nějak ne a ne ho dopotřebovat, nijak mě neuchvátil, takže asi proto. Že by mi nějak extra ochránil barvu bych neřekla. Voněl hezky. A pro ty co se zajímají i o složení šamponů - ano obsahuje silikony. Cena se na internetu pohybuje okolo 70 korun.

2. ZIAJA regenerační šampon s přírodní olivou 400 ml - miluju miluju miluju! Dělá mi krásně heboučké vlásky a má jemnou příjemnou vůni. Určitě si jej pořídím někdy znovu. Na Ziaja e-shopu seženete za 79 Kč, já ho kupovala v drogerii a cena byla asi zhruba stejná.

3. BC regenerační šampon keratin 260 ml - obsahuje panthenol a vitamínový olej z obilných klíčků, při první aplikaci jsem ze šamponu nebyla moc nadšená, moc hezky totiž nevoněl, při pravidelném používání jsem si na vůni pak zvykla. Každopádně jsem s ním strašně spokojená a celkově bych ho chtěla pochválit. Neobsahuje totiž silikony, ropné produkty, parabeny, SLS atd. Určitě si od této značky zase nějaký šampon pořídím, třeba z jiné řady. Cena kolem 60 Kč.

4. AVON sprej pro ochranu vlasů při fénování 100 ml - toto byl takový průměr, hezky voněl, vlasy se mi dobře rozčesávaly, ale do budoucna bych chtěla vyzkoušet něco lepšího. Cenu už si nepamatuji a navíc má teď už i nový obal(černo růžový), ale v akci se dá určitě sehnat do 100 korun. Obal si do budoucna ponechám a určitě jej ještě využiji.

5. BALEA lak na vlasy 100 ml - Balea miniaturky mám v oblibě, vejdou se do kabelky a jsou výborné i na cesty. Tato varianta je pro objem vlasů, fixace byla celkem slušná a s vůní jsem taky neměla problém. Určitě tyhle miniatury nepřestanu kupovat jelikož na dovolenou jsou praktické a jejich cena přijatelná. Toto je dokonce ještě asi ta stará varianta, už mají myslím zase nové obaly. V akci seženete do 30 Kč.

6. BALEA pěnové tužidlo extra silné 50 ml - je ze stejné řady jako lak, nemám co vytknout, svůj účel splnilo.

7. WELLA Perfect Hold sprej na vlasy 50 ml pro extra silné zpevnění a dlouhotrvající objem. Pomáhá chránit vlasy před UV-paprsky,vlhkosti a teplem tvarovacích nástrojů. Tak toto byl naprostý držák! Profesionální kosmetika za to opravdu stojí a tenhle kousek to potvrzuje. Odpovídá tomu i cena. Toto malé balení na internetu seženete asi od 60 korun nahoru. V kamenných prodejnách to bude určitě více.

8. LEE STAFFORD suchý šampon original 50 ml - svůj úkol plnil skvěle, bohužel plné balení bych si nikdy nepořídila(miniatura byla v Ladyboxu), protože mi strašně smrděl, příšerně sladká vůně, kterou jsem cítila snad všude, proto jsem ho taky tak dlouho spotřebovávala. A jen tohle malé balení stojí kolem stovky. Za mě teda ne, ale jen kvůli vůni, která mi nesedla.

9. ZIAJA maska na vlasy s přírodní olivou 7 ml - maska byla skvělá stejně jako šampon a skvěle ho doplnila. Určitě si někdy pořídím plné balení.

10. WELEDA ovesný regenerační šampon pro suché a poškozené vlasy 7 ml - bohužel tak malé množství mi nestačilo ani na jedno umytí, ale co si velmi dobře pamatuji je vůně. Vůbec ale vůbec mi nevoněl(což bude asi tím, že přírodní věci většinou nevoní :D), oceňuji že je přírodní, ale stejně bych si plné balení(190 ml) asi nepořídila, protože stojí kolem dvou stovek.


Znáte/máte nějaký z produktů? Zkoušeli jste? Jste s ním spokojené?
Jaké jsou vaše nejoblíbenější vlasové produkty?

2 komentáře:

  1. Zkus suchý šampon od Batiste :) je vážně super

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem minulý týden hned letěla do Douglasu si ho koupit :D :)

      Vymazat

Děkuji za komentář! Přečtu si ho hned jak budu moct :)