pondělí 11. května 2015

Novinky za DUBEN 2015


Tak nějak se pořád snažím šetřit a spotřebovávat průběžně produkty, kterých mám víc a v zásobě. Ale řasenky už mi došly a tahle byly každá za 49,- tak jsem si vzala dvě. Upřímně už bych si znovu nekoupila ani jednu. Jejich fialová kámoška ze stejné řady je mnohem lepší. Celkem jsou v této řadě řasenky 4, jak můžete vidět na obrázku níže.


Tu první zelenou jsem ještě nezkoušela. Růžová by měla dodávat objem a má plastový kartáček, modrá není zhušťující, ale spíše slepující. Fialovou jsem měla a jak už jsem říkala nebyla špatná. Každopádně na spodní řasy mi vyhovuje jak růžová tak modrá.

Vzoreček jsem dostala jako dárek, tento je konkrétně pro suchou pleť a krémy z této řady jsou obohacené o výtažky z chia semínek. Parfemací mi přijde stejný jako byly ty původní krémy a celkem dlouho trvalo než se krém vstřebal.

Kartáček růžové řasenky
Kartáček modré řasenky


Ani z tohoto balzámku nejsem nijak nadšená, vůně je docela chemická a ani na rtech mi není moc příjemný. Stál naštěstrí jen 29 korun.



Suchý šampon od Batiste jsem letěla koupit po tom, co jsem se naštvala na Balea suchý šampon Tren It Up, který je úplně k ničemu. Nikdy jsem Batiste nezkoušela, tak jsem si vzala variantu pro hnědé vlasy a jsem s ním spokojená. Cena 109 Kč za 200 ml.

A samozřejmě nesmím zapomenout na DM Box. Celý článek naleznete TADY.






6 komentářů:

  1. rada Colortrend od Avonu má len dobré laky :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. laky si Avonu nekupuji, nejraději mám Miss Sporty a taky pískáče :)

      Vymazat
  2. Rozhodujem sa, ktorý suchý šampón vyskúšať, keďže u nás v drogérii Aussie nemajú a nechce sa mi ho objednávať, takže asi skúsim tento niekde zohnať :)
    GlitterCircus

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Douglasu ho seženeš určitě, navíc mají i různé varianty :)

      Vymazat
  3. Jsem ráda, že jsi se sucháčem od Batiste spokojená! Taky si ho hodlám koupit :))

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ráda bych postupně vyzkoušela různé varianty :)

      Vymazat

Děkuji za komentář! Přečtu si ho hned jak budu moct :)