čtvrtek 6. března 2014

SHOPPING Únor 2014

Ahoj!
Stále se držím zásady kupovat co nejméně kosmetiky za měsíc, abych dopotřebovala zásoby, které mám. Takže tento měsíc jsou to jen 3 kousky. A všechny byly ve slevě.



ALVERDE barva na líčení 6g černá - tyhle barvy v drogeriích málokdy vidím, navíc jsem je nikdy nezkoušela, takže to byla jasná volba, ještě za takovou krásnou cenu. Na karnevaly určitě super věc. Navíc černá je jen jednou z šesti barev. Myslím že je ještě bílá, modrá, zelená, červená a žlutá. Taky bych s ní ráda vyzkoušela linky kolem očí.
EDIT 4.5. 2014 Momentálně jsem zahlédla i jiné barvy v DM v Brně v Letmu, dokonce i ve výprodeji :)


MISS SPORTY Pump Up Booster řasenka - s kolagenem, měla by prodlužovat a maximálně zvětšovat objem řas. Mám ráda velké kartáčky, ale tenhle je na mě až moc. Spodní řasy se mi líčily hodně špatně. Prodloužení se také nekonalo.
EDIT: Asi po dvou týdnech používání jsem změnila na řasenku názor. Není zas tak špatná a lehce změnila konzistenci.


MISS SPORTY So Clear korektor - zjistila jsem, že nemám žádný korektor v tyčince, tak jsem šáhla po tomto ve slevě, což nebyla moc dobrá volba. Kruhy pod očima kryje špatně. Je docela tuhý. Hodí se tak na zakrytí sem tam nějakého červeného pupínku, to je tak vše. Vlastně nevím co jsem čekala, této značce až tak nefandím :D


Jelikož tento měsíc utracená suma přesáhla sotva stovku, až tak mě to nemrzí.
Kolik utratíme měsíčně za kosmetiku VY? Já se teď snažím hodně krotit, jinak by to bylo mnohem víc :D

6 komentářů:

  1. Me naopak ta rasenka Miss Sporty vyhovuje:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já byla spokojená zase s jejich Studio Lash Instant Volume :)

      Vymazat
  2. Ta barva alverde mě zaujala, myslíš, že ji ještě v obchodech mají? Zkoušela jsi s ní už oční linky?

    Dovolila jsem si Tě nominovat na TAG: práskni na sebe nějakou špínu, tak pokud se Ti bude chtít něco sepsat, ráda si něco přečtu (a myslím, že i ostatní :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to netuším, ty barevné jsem viděla jen na netu, v reálu nikde, a tu černou vídám málokdy. Linky jsem zkoušela, bohužel se mi obtiskly na víčko s bází i bez báze :(

      A děkuji za nominaci :)

      Vymazat
  3. Jenom tři věci, závidím, já toho vždycky mám za ten měsíc moc :-)

    Mimochodem jsem tě nominovala na mém blogu na TAG: Liebster Blog Award. (http://moje-male-radosti.blogspot.cz/2014/03/tag-liebster-blog-award.html)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář! Přečtu si ho hned jak budu moct :)