neděle 9. února 2014

EMPTY Leden 2014


Když už jsem si zakázala kupovat kosmetiku, tak jsem si říkala, že bych to mohla pomalu začít i likvidovat, hlavně vzorky. Vím, že tyhle články spoustu lidí nebaví, ale já vždycky, když vidím ty prázdné obaly, tak se musím pochválit, kolik jsem toho spotřebovala. Nemám ráda, když mi doma leží věci, které nepoužívám, nebo mám otevřených víc věcí stejného druhu. Je mi pak líto, že to leží v šuplíku. Takže kdo nechce, ať nečte.




DERMACOL ENJA zpevňující sprchový gel - byl v květnovém senzaboxu 2013, bohužel na něj došla řada až teď. Už jsem ho jednou měla. Vůně je hezká, taková povzbuzující. Za to může zázvor. Kombinace ženšenu a mentolu má podporovat metabolismus pokožky a zvyšovat její pružnost. To možná ano, ale já těmto produktům moc nevěřím, žádné zpevnění jsem tedy neočekávala. Koupila bych znovu? NE
Cena: 69 Kč / 200 ml

NIVEA Supreme Touch sprchový gel s pečujícím bambuckým máslem, makadamiovým olejem a vůní bílé magnolie - vyčerpávající název :D Vůně bílé magnolie mě tedy nezaujala vůbec, takže už jenom kvůli tomu bych si ho nekoupila.

NIVEA krémové tělové mléko Smooth Senasation s bambuckým máslem - příjemná vůně, rychle se vstřebává a hydratuje. Budu uvažovat o koupi plného balení i přesto, že na to mazání moc nejsem.



BALEA čistící pleťové mléko pro citlivou pleť 200 ml - neparfémované, bez obsahu barvicích a konzervačních látek, éterických olejů, lepku a parabenů, všechno tohle je určitě plus. Já osobně jsem si tohle mléko nekupovala, dostala jsem ho. Byla jsem s ním vcelku spokojená, ale osobně bych si ho nekoupila.

Bioderma Hydrabio Legére krém 15ml - lehký hydratační krém na citlivou normální až smíšenou dehydratovanou pleť. Krém byl v sadě spolu s micelární vodou a sérem. Intenzivní hydratační kůru v cestovním balení jsem si kupovala na zimu, dokonce 2 balení. Původně hlavně na hory, sérum mi ještě zbylo. Musím říct, že jsem čekala asi něco víc.

BIODERMA Hydrabio H2O 20 ml- čistící a odličovací hydratační micelární voda na citlivou dehydratovanou pleť. Nikdy jsem žádnou jinou micelárku od Biodermy nezkoušela, navíc z těchto 20 ml, které mi vydržely pár dnů, nemohu moc soudit, ale odlíčila mi vše bez problémů.


Palmer's CBF Massage Cream for Stretch Marks 30g cestovní balení - produkt z březnového ladyboxu, ke kterému jsem se taky nějak nemohla dokopat, jelikož celkově Palmers moc nemusím. Navíc byl snad skoro v každé beauty krabičce. Jak už jsem říkala, na mazání moc nejsem. Ale jak je něco na strie, na to slyším :D Tělové mléko obsahuje kakaové máslo, vitamin E, kolagen a elastin. Strie mám na kolenou a taky na zadku :( Vím, že nejsem jediná, ale strašně mě to štve. Bohužel mi na ně už žádný krém nepomůže, ale u tohohle jsem měla pocit, že se to o trošičku zlepšilo.

NATURA SIBERICA krém na ruce - přírodní kosmetika, nelepí, dobře se vstřebává a hezky hydratuje, jen nechápu proč je ta vůně pánská...???


A co vy a vzorky? Skladujete nebo poctivě likvidujete? :)

8 komentářů:

  1. Palmer`s nemám ráda, smrdí mi, ale tohle na strie bylo fajn. I sprcháč Dermacol jsem měla ráda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky tu vůni nemám moc ráda, ale tady mi přišlo, že mi to snad i malilinko pomohlo :D

      Vymazat
  2. Taky vždycky ráda spotřebovávám produkty a mám vždy radost, když vidím kolik jsem toho dokázala spotřebovat. Teď jsem toho hodně spotřebovala v lednu, ale v únoru to nevidím moc slavně. V lednu jsem spotřebovala hodně vzorků a taky všechno, co mi nevyhovovalo (teda skoro všechno).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě bych dodala, že to nemyslím tak, že bych se snažila namazat toho za den na sebe co nejvíc :)

      Vymazat
  3. Ta bioderma má strašně roztomilou lahvičku :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako cestovní sada je ta velikost akorát :) ale asi začnu na cesty preferovat odličovací ubrousky.

      Vymazat

Děkuji za komentář! Přečtu si ho hned jak budu moct :)