úterý 7. ledna 2014

SHOPPING Prosinec 2013

Ahoj :) Jsem tu s týdenním zpožděním, za což se omlouvám, ale bohužel nějak nebyl čas...
Každopádně v prosinci jsem kupovala kosmetiku spíše jako dárky pro někoho k Vánocům, ale něco málo jsem nadělila i sobě.


Největší radost jsem měla z pískových laků GABRIELLA SALVETE, které jsem si koupila hned ve čtyřech odstínech: Lila, Azzurro, Sapphire, Acquamarina. Modrý a fialový jsem už zkoušela a vypadají perfektně!

ZIAJA krémy na ruce - jeden s ceramidy a lipidovým koncentrátem a druhý s hedvábnými proteiny a vit. B, třetí s proteiny kašmíru a bambuckým máslem jsem zabalila někomu pod stromeček. Jeden stál 25 Kč. Ještě jsem je nezkoušela.

ISANA sprchový krém vitamín a jogurt - obsahuje vit. E a B5, zaujal mě nádhernou vůní, navíc Isana sprchové gely jsem ještě nezkoušela takže už se na něj těším :)

BIONE COSMETICS vlasová regenerace keratin a arganovým olejem - z toho produkty jsem taky hodně nadšená, i když mi trošku smrdí, funguje perfektně! Vlasy mám potom krásně heboučké.

BALEA krém s kolagenem beauty effect - tento krém je sice pro starší pleť 30-45, ale slyšela jsem na něj chválu, tak bych ho ráda vyzkoušela. Obsahuje kys. hyaluronovou, bambucké máslo, panthenol a vit. E.

Jaké další produkty jste vyzkoušely od Bione Cosmetics?


12 komentářů:

  1. Od Isany mám sprchový gel s kokosovou vůní - za tu cenu je fajn. Ale na kůži vůně nezůstane.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zajímavý, že i ten největší pánskej šunt sprcháč voní i po koupání :D

      Vymazat
  2. Ty GS pískové laky jsou opravdu moc pěkné, já zatím nemám žádný, ale mám v plánu si je koupit, protože jsem na ně slyšela samou chválu :))). Mě nejvíc zaujal ten úplně vpravo, ten tyrkysový. Myslím, že se jmenuje Acquamarina, ale nejsem si jistá :))). Jinak ty krémy od ZIAJA vypadají moc dobře........ za 25 Kč, super cena :D. Zajímalo by mě, jaké mají účinky...... určitě budu sledovat, kdy se objeví nejbližší spotřebováno :D :D :D
    Super článek :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vydrží mi na nehtech opravdu dlouho : )ten úplně vpravo je sice odstín acquamarina, ale je zelený, i když bych podle názvu čekala modrý odstín :D Na ty krémy jsem koukala na internet, stály 39 Kč, já je kupovala tady u nás v takové malé drogérii.

      Vymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Ty krémy od Ziaji vypadají dobře, těším se na recenzi! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě jsem je nezkoušela, ale určitě bude! :)

      Vymazat
  6. Bione věci na vlasy jsou bohovské, nemůžu si je vynachválit! :) A pěkné nákupy, sprcháče od Isany jsou super, hlavně úžasně levné. :)
    www.thechangeofmissy.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš ozkoušené ještě jiné produkty na vlasy od Bione? Toto je můj první :)

      Vymazat
  7. já baleu preferuji hlavně jako sprchové gely a šampony.Jednou jsem měla od balei krém na obličej a druhý den jsem po něm dostala takovou vyrážku, že jsem si řekla nikdy víc. A od ziaji mi nejvíc vyhovuje kakaové máslo a i když mám smíšenou pleť, tak v zimě krásně hydratuje popraskanou pokožku od mrazu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To kakaové máslo musím určitě někdy vyzkoušet...

      Vymazat

Děkuji za komentář! Přečtu si ho hned jak budu moct :)