pondělí 20. ledna 2014

Moje malá sbírka laků na nehty


Ne nevlastním žádnou obří sbírku laků na nehty, nejsem ten typ co si nakoupí laky a pak mu stejně leží v šuplíku. Nerada pak vyhazuji vyschlé laky. Některé se dají ještě zachránit, když do nich kápnete přípravek na ředění laků, ale už to pak není ono. Navíc jsem si teď koupila sadu na Gel lak o které vám v nejbližší době určitě napíšu, takže teď klasické laky chvíli používat nebudu.
Moje sbírečka se skládá pouze z 33 kousků. Krabička od Senzaboxu skvěle posloužila na uskladnění.
Podle  mě je základem každého lakování nějaký podklad. Ideálně s výživou pro nehty. Barevný lak jde pak lépe dolů a nezabarví nehty. Samozřejmě, že laky se třpytkami jdou dolů špatně skoro vždycky. To jdu potom umývat nádobí nebo si umýt vlasy, abych se jich zbavila úplně :D



 MISS SPORTY - roztomilé kulaťoučké lahvičky, cena je také vcelku příznivá, ve slevách ještě příznivější, i schnutí je vcelku rychlé. Plochý štěteček zaručuje snadné nanášení.




GABRIELLA SALVETE - pískové laky letos letí a ani já jsem neodolala a zainvestovala. Na nehtech vydrží opravdu dlouho, jen mám tendenci si pořád na nehty sahat :D I tady je praktický plochý štěteček.




ESSENCE - tyhle laky mám moc ráda hlavně pro jejich příznivou cenu, bohužel na nehtech moc dlouho nevydrží. Jsem ráda že většina laků se teď vyrábí s plochým štětečkem pro lepší nanášení, dříve to tak bohužel nebylo a dost jsem s některými bojovala :D


SEPHORA - tyhle laky bych si já osobně asi nekoupila, jednoduše řečeno jsou drahé a za jeden lak ze Sephory můžu mít klidně 2 nebo 3 i 4 třeba od Essence, Miss Sporty atd. Já si však nedávno koupila od jedné slečny na omlazeni.cz sadu asi dvaceti laků na nehty, většinu nových nebo jednou použitých, a tak mě jeden lak vyšel asi na dvacet korun. Výdrž průměrná.


Laky z krabiček krásy - jsem ráda za vyzkoušení i jiných, méně známých laků jako je např. Illamasqua, ale třeba Jordana mě v poslední krabičce moc nepotěšila, absolutně se nedá srovnávat s ostatními pískovými laky to za prvé, za druhé mi občas prosvítají ty zrníčka.


FOUR SEANSONS - od této značky mám ráda  hlavně jejich podlaky a nadlaky, které se vyrábí v docela velké škále, bohužel mi zrovna jeden z nich došel, takže co nejdřív musím nakoupit nějaké nové.
FLORMAR, KIKO, INGLOT - i tyhle laky jsem koupila od slečny v sadě, takže jsem je ještě nezkoušela.


MIX - ano i já tu mám nějaké neznámé :D Colleen je pro mě velkou neznámou, všude píšou že strašně smrdí, ani ten můj není výjimka :D Dále nějaký ten vietnamec a jeden GS který se snad už ani nevyrábí.


PÉČE O NEHTY - v poslední řadě tady mám olejíček a změkčovač na kůžičku, které používám hlavně když dělám někomu manikúru. OPI olejíček v tužce jsem si moc oblíbila, vždycky večer při koukání na telku mu dávám prostor :D


Caviar od Flormaru mi slečna také poslala v sadě, ještě jsem neměla odvahu ho vyzkoušet, pokud s tím máte ale někdo zkušenosti, určitě mi napište :)


Nálepky na nehty miluju, tyhle jsem ulovila v Rossmanu ve slevě za 20 Kč. Zdobící pero je skvělý pomocník na tečkování.


Třpytky vapadají na nehtech také pěkně ale dokážou nadělat pořádnej nepořádek.

A kolik laků na nehty vlastníte vy? :)



10 komentářů:

  1. Super článek,
    já laků moc nevlastním a nehty si moc nelakuji...ale ty tvoje laky jsou fakt krásné :)
    Jak už jsem psala, na pískové laky od GS jsem zatím slyšela samou chválu a i na tu COLORAMU, moje sestra má takovou tu zelenou s různými tečkami a puntíky a je s ní spokojená, tak určitě vyzkoušej :)))
    A na ty laky od značky LM, vím, jsou sice od vietnamců, ale stejně jsem na ně taky nějakou chválu slyšela :)
    Opravdu moc pěkný článek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oproti jiným sbírkám, co jsem viděla, je moje sbírka táááááákhle malinká :D Z pískových laků GS bych si chtěla pořídit ještě ten šedý. A colorama má spoustu odstínů, moc se mi líbí ta brokátová edice :)

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. Díky, ale jak říkám, oproti jiným sbírkám teda nic moc :D

      Vymazat
  3. Mně přijdou laky ze Sephory právě jedny z nejlepších! :)

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkoušela jsem zatím jen jeden, a ten mi moc nedržel, ale za tu cenu by teda držet měly! :D

      Vymazat
  4. jojo essence mají pěkné barvy , ale teď jak mají ten plochý štěteček, tak se mi s tím hůř lakuje než s tím, co byl před tím. Mně obvykle vydrží max dva dny a pak se mi začnou loupat

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně ten štěteček právě hrozně vyhovuje, ale je fakt, že dlouho nevydrží.

      Vymazat
  5. Já mám laků asi šest. Nehty si skoro nelakuju, proto mi přijde zbytečné vlastnit je jen na parádu. Mám dva z Ladyboxu, pak jeden od Gabriellky a pak ještě cosi... :) Ale tvůj výběr je krásný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) Já to hodně střídám, ale většinou spíš kvůli tomu, že se mi to v práci rychle oloupe a nevypadá to pak hezky, tak to radši odlakuju.

      Vymazat

Děkuji za komentář! Přečtu si ho hned jak budu moct :)