neděle 1. května 2016

Spousta prázdných sprcháčů 2


Opět se mi tu nakupily sprchové gely a že jich není málo :) Celkem 9 plných balení + 1 sprchový gel pro intimní hygienu, 1 miniaturka a 2 vzorky.


Niveu si kupuji ve velkém vždycky, když na ni mají v Tetě 50 % slevu a protože i přítel má rád Nivea sprchové gely, beru toho víc vždycky do zásoby. Všechny obaly jsou hezké a jednoduché a obrázek hezky vystihuje parfemaci. Mají příjemnou krémovou konzistenci.

1. NIVEA Diamond Touch, inspirující a rozmazlující péče 250 ml - se třpytkami a vůní kaly bílé. Jediné z těchto 3 plných balení mi moc nevyhovovalo, parfemace na mě byla příliš silná.

2. NIVEA Happy Time, povzbuzující osvěžení pro pocit štěstí a vitality 250 ml - pomerančové květy a bambusové mléko, naopak tato parfemace byla velice příjemná a jemná.

3. NIVEA Free Time, povzbuzující osvěžení pro pocit exotické péče 250 ml - tahle varianta to vyhrála na plné čáře, exotická ovocná parfemace, aloe vera a karambola.

4. NIVEA Zpevňující tělové mléko do sprchy 9 ml vzoreček - nebylo to špatné, sama mám v zásobě jedno plné balení, ale jinou variantu, tak jsem zvědavá jaké bude. Mám ale dilema, zda není lepší koupit si opravdu hydratační sprchový gel, než se jednou umýt jakýmkoliv sprcháčem a ještě se umývat znovu tímhle.

5. NIVEA Creme Smooth intenzivní péče pro jemnou a hebkou pokožku 8 ml vzoreček - tento sprchový gel obsahuje bambucké máslo, byl velmi jemný a měl příjemnou parfemaci.


6. BALEA krémový sprchový gel s vůní maliny a citrónové trávy 300 ml - tento produkt určitě nemusím představovat, Baleu určitě všichni znáte, sprcháč byl opravdu krémový, jemně růžový a krásně voněl, super osvěžující vůně.

7. BALEA krémový sprchový gel s vůní ostružin a fialek 300 ml - tahle varianta mi voněla o něco méně, ale také nebyla špatná.


8. AVON Zklidňující mycí roztok s vyváženým pH s heřmánkem a vilínem virginským 300 ml - vyčerpávající název, líbí se mi praktická pumpička, někomu by možná mohl dělat zle ten heřmánek, ale já problém neměla, název mycí roztok celkem sedí, byla to taková průhledná voda, která pěnila. Heřmánek tam byl cítit hodně, neříkám, že by mi to vyloženě smrdělo, ale můj šálek kávy to není.

9. YVES ROCHER sprchový gel se třpytkami Vanilka 50 ml - miniaturka, kterou jsem si dlouho schovávala na cesty, nakonec jsem ji spotřebovala doma. Na mě to bylo hodně sladké, mám radši svěží vůně. Třpytky tam byly a vypadalo to hezky, na pokožce nezůstávaly.


10. DERMACOL osvěžující sprchový gel vodní meloun 250 ml - k tomu nemám co dodat, já meloun miluju, ten sprcháč byl prostě úžásný a nejradši bych ho snědla!

11. DERMACOL povznášející sprchový gel mandarinkový sorbet 250 ml - tahle varianta také nebyla špatná, ale byla to teda hodně sladká mandarinka :D čekala bych více svěží vůni.

12. DERMACOL vzpružující sprchový gel rozpustilý citrón 250 ml - i od této varianty jsem čekala něco víc, docela mi to přípomínalo čistící prostředky s vůní citrónu :D

13. DERMACOL opojný sprchový gel irská káva 250 ml - kosmetiku s vůní kávy moc nemusím, ale nebyl špatný, jen šel asi ze všech nejhůř vytlačovat ven, když už ho tam pak bylo málo.

Ještě jsem nezkoušela od Dermacolu ten hruškový sprchový gel, ale mám ještě v zásobě pár jiných tak uvidíme kdy si ho pořídím :)

Jaké jsou vaše oblíbené sprcháče? 

11 komentářů:

  1. Wau to ja jeden sprchac spotrebuvavam rok :O slusna zbierka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám někdy jeden na měsíc i míň :D takže tohle je spotřeba víc než za půl roku :)

      Vymazat
  2. váu..to poklona..mne teda tiež naozaj trvá dlho kým spotrebujem jeden sprcháč :D ..dermacol to s aroma ritual sprcháčmi proste vie :D..zbožňujem konkrétne ten kávový :) ..naopak Niva sprcháče ani napríklad telové mlieka mi vôbec nesedia :/

    BeautyMuffin

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kávový mi k srdci až tak nepřirostl, můj favorit je meloun a hrozny s limetkou :) Nivea sprcháčů jsem ještě moc nezkoušela, ale celkově mám ráda ovocné a svěží vůně :)

      Vymazat
  3. Pěkný článek :) z těchto jsem zkoušela jenom nějaké ty od Nivey, ale docela mě láká vyzkoušet nějaký z těch od Dermacolu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě si nějaký kup,mně už zbývá vyzkoušet jen Hrušku. A nově mají i tekutá mýdla :)

      Vymazat
  4. Já plánuju od Dermacolu tu hrušku. Niveu možná vezmu na milost, ty sprcháče se mi líbí ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hrušku taky plánuju, jen co se mi trošku ztenčí zásoby :D

      Vymazat
  5. U mňa idú sprcháče ako na páse, tiež ich veľa spotrebovávam. Nivea sú fajn, no mne najviac vyhovujú Dove. :)

    http://rebelliouslily.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No obzvlášť teď v létě je velké spotřeba :D Dove mám také v plánu, hned po Ziaji :)

      Vymazat

Děkuji za komentář! Přečtu si ho hned jak budu moct :)